Фокусирајте се на прилагодената машина за четка со голема брзина од 2003 година.
Јазик

Производи

Издржлива машина за правење четки за трајни производи се продава тука.
Професионален снабдувач на машини за правење четки MX200
Професионален снабдувач на машини за правење четки MX200
Професионални производители на машини за правење четки MX200.Завртената машина за правење четки MX200 има богато искуство во работењето на. Имаме стандарден процес на производство и извонредна технологија на производство. Ние осигуруваме дека нашите производи се безбедни, сигурни и квалитетни.Производот стана фокус на индустријата и прифаќа светла можност за апликација. MX200 извртена машина за правење четкиСпроведен е широк спектар на тестови за MEIXIN. Овие тестови вклучуваат тестирање на опасност од лак, тестирање на кабли, тестирање на електромагнетна компатибилност (ЕМС) и тестирање на перформанси.
3 оска машина за правење единечни хокеј четки
3 оска машина за правење единечни хокеј четки
Ние ќе избереме или прилагодиме различни машини за правење четки за вас според видовите на производи. Ние сме произведени 2-5 аксови за домаќинство и индустриски машини за четки и метли за 17+ години.
Производители на Кина 4 оска единствена тофтинг машина-MEIXIN
Производители на Кина 4 оска единствена тофтинг машина-MEIXIN
Ние ќе избереме или прилагодиме различни машини за правење четки за вас според видовите на производи. Повеќе од 17 години ги произведуваме машините за домаќинство и индустрии 2-5 аксови за четки и метли.Производители на MEIXIN Кина 4 оска единечна тофтинг машина-MEIXIN
Кина Машина за правење четки за големи дискови 5Axis производители-MEIXIN
Кина Машина за правење четки за големи дискови 5Axis производители-MEIXIN
Кина Машина за правење четки за големи дискови 5Axis производители-MEIXINMEIXIN е произведен под модерен систем на управување.5Axis 1 дупчење 1 туфтинг машина. Должина на филамент 300мм.
Професионални професионални машини за четкичка и производители на четкички ролна
Професионални професионални машини за четкичка и производители на четкички ролна
Професионална машина за четкички и производител на ролна со четкички
Најдобра фабрика за машини за кастри за четки за рачно тоалети MX210
Најдобра фабрика за машини за кастри за четки за рачно тоалети MX210
Најдобра фабрика за прирачник за четки за тоалети MX210 Фабрика за машини за чистење четка - Цена-. MX210 Упатство за чистење четка за четки за тоалети ,,,,、、。 MEIXIN е дизајниран со различни типови од дизајнерите. Да се ​​има вентилаторот на врвот или на страната е најчест, бидејќи овој тип спречува капките да не ги погодат грејните елементи. MX210 Мануелна машина за четкање со четки за тоалети Квалитетот на може да го гарантира MEIXIN.
Рачни производители на машини за прибор за метли во Кина MX211
Рачни производители на машини за прибор за метли во Кина MX211
Прирачник за машина за кастрење во Кина, MX211. MX211 Мануелна машина за кастрење со метла MEIXIN е исклучително произведена со комбинирање на напредна техника и материјали со врвен квалитет. Дизајнерите кои работат за JIANGMEN MEIXIN COMB Brush Machines CO, LIMITED е глобално познат. Рачна машина за кастрење во метла Процесот на производство на MEIXIN опфаќа многу аспекти. Тие се концепт потврда, дизајн на шема, земање мостри, сечење на шари, шиење, завршна обработка, миење и проценка на изработка.
Најдобар снабдувач за автоматско кастрење и автоматско додавање на машини за метла MX212
Најдобар снабдувач за автоматско кастрење и автоматско додавање на машини за метла MX212
Најдобар снабдувач за автоматско кастрење и автоматско додавање на машини за метла MX212. MX212 Автоматско кастрење во метла и машина со знамиња Топла продаваат во. Кога корисниците направиле со пишување или цртање, овој производ нуди пристап до компјутерите Windows и Mac за да ја зачуваат својата работа. MX212 автоматска машина за кастрење и обетка Вештите вработени и низа опрема гарантираат квалитет на производот.
Трговија на големо со машина за сечење на пневматски влакна HighQuality WhMX 001
Трговија на големо со машина за сечење на пневматски влакна HighQuality WhMX 001
Трговија на големо со машина за сечење на пневматски влакна HighQuality WhMX 001-. WhMX 001 машина за сечење на пневматски влакна Производот работи тивко, без да се вознемират звуци на треперење и звук со мала бура откако ќе се користи подолго време, што им овозможува на корисниците да останат во тивка околина. дизајн на помогнаа JIANGMEN MEIXIN COMB Brush машина СД, Ограничена да го освои пазарот. WhMX 001 машина за сечење на пневматски влакна ,,、、,,,。
Корпорација Meixin Present
Корпорација Meixin Present
JIANGMEN MEIXIN COMB Brush Изработка на машина фабрика, од 2003 година, нашата компанија е главно производство на 2-5axis домаќинство и индустриски четки и метли машини, кастрење и обележување машини, пневматски машина за сечење. Се користи за производство на многу видови четки за домаќинство. Како што се, четки за тоалети, метли, четка за хокеј, четка за коса, четка за шишиња која било форма на четки. За индустриските четки како што се: Ролери четка, четка за дискови за пат и друга форма на четки.
Машина за четкичка со 2 оски со голема брзина
Машина за четкичка со 2 оски со голема брзина
Ние ќе избереме или прилагодиме различни машини за правење четки за вас според типовите производи. Ние сме произведени 2-5axis домаќинства и индустриски четки и метли машини за 17+ години.
Дисплеј за машина за правење четки со мексин
Дисплеј за машина за правење четки со мексин
Изработивме разновидни типови четки за домаќинство и индустриски четки и метли, домаќинства, вклучувајќи четки за тоалети, метли, четки за хокеј, четки за четки, четки за шишиња, како и индустриски, вклучувајќи ролери четки, четки за дискови за патот и четки за четки за улица.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски