Машина за правење четки со 5 оски

Кина Машина за правење четки за големи дискови 5Axis Производители-MEIXIN
Кина Машина за правење четки за големи дискови 5Axis Производители-MEIXIN
Кина Машина за правење четки за големи дискови 5Axis Производители-MEIXINMEIXIN е произведен според модерен систем за управување.5Оска 1 дупчење 1 тафтинг машина. Должина на влакно 300 mm.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање