Производи
Нашата цел е да ги задоволиме нашите клиенти со висока прецизност и сигурен квалитет за да се осигураме дека секој клиент може да се чувствува удобно и уверено со нашите производи во нивните апликации. Нашите производи опширно ги наоѓаат своите апликации од пазарот поради убавите својства. Тие имаат многу карактеристики кои гарантираат популаризација и примена.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Машина за тафтување со метла со 2 оски

Машина за тафтување со метла со 2 оски

Четки за облека Со една тафтувачка глава, независно движење со 2 оски, се користи САМО за машини со рамни четки.
Машина за четка со 5 оски и 1 тафтинг

Машина за четка со 5 оски и 1 тафтинг

Најквалитетна машина со 5 оски 3 глави 2 дупчење и 1 туфтинг четка за четка за тоалет.
Машина за правење четки за хокеј со 3 оски

Машина за правење четки за хокеј со 3 оски

FMX телата овозможува брзо менување за производство на тафтувана нова четка.
Машина за тафтување со четка за тоалет со 4 оски

Машина за тафтување со четка за тоалет со 4 оски

Со една тафтувачка глава, независно движење со 4 оски, се користи за мала тркалезна четка за тоалет, други.
СЕРВИС
Услуга за приспособување за уникатни или предизвикувачки деловни барања.
Ние според примероците на нашите клиенти ќе ја дизајнираме машината. ќе направиме различни големини на метли. Стандардна големина на метла: 400*60мм. Ако сакате да направите поголема големина или некои специјални метли, би сакале да го направиме.

Особено, за четката со ролери& машина за четка за дискови, овој вид четка обично се користи во индустриските машини за разлика во големината на разликата. тоа е една од причините зошто треба да се приспособи.
1. Прашање: Клиентите ги кажуваат саканите и барањата за усогласеност.
2. Дизајн: Дизајнерскиот тим е вклучен уште од почетокот на проектот за да обезбеди најдобри сопствени дизајнирани производи за да одговараат на потребите на клиентите.
3. Управување со квалитет: Со цел да обезбедиме висококвалитетни производи, одржуваме ефективни& ефикасен систем за управување со квалитет.
4. Масовно производство: Откако прототиповите ќе бидат потврдени за дизајнот во однос на формата, функцијата и побарувачката, производството е следната фаза.
5. Можеме да организираме транспорт за нарачки - дали преку нашите сопствени интермодални услуги, други добавувачи или комбинација од двете.
Случај
Ние сме целосно нурнати во светот на производите на нашите клиенти. Но, ние не се впиваме само во специфичните карактеристики на секторот; ние, исто така, навлегуваме длабоко во прашања како што се: „Што ги возбудува клиентите на нашите клиенти? „Како можеме да ја поттикнеме желбата за купување на крајниот потрошувач? Ова е она што ќе го направиме со вас. Вака го претвораме вашиот проект во наш проект.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
India phool jhadu машина за правење метла--CNC без метла за прашина МАШИНА ЗА ИЗРАБОТКА

India phool jhadu машина за правење метла--CNC без метла за прашина МАШИНА ЗА ИЗРАБОТКА

Нашата фабрика JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., LIMITED која е специјализирана за производство на метли и четки. Ние сме производство на висока технологија и имаме одлично искуство во оваа линија веќе 30 години. Можете да го достигнете името на нашиот производ.  Како што е без машина за прашина. Автоматска машина за правење метла без прашина. Целосна автоматска машина за правење метла во Индија Phool Jhadu. India phool jhadu машина за правење метла--CNC без прашина метла МАШИНА ЗА ИЗРАБОТКА.
Машина за четка со валјак направена од MEIXIN производство PZ-02

Машина за четка со валјак направена од MEIXIN производство PZ-02

Нашата фабрика е специјализирана за производство на машина за четка со единечна (двојна) боја со 2 до 5 оски, CNC машина за тафтување, CNC машина за дупчење и дупчење, CNC комбинирана машина за дупчење и тафтување, машина за отсекување филаменти, машина за сечење филаменти. Нашите производи главно се користат во сите видови четки, на пример: метла (пластична и дрво) четка за чистење, електрична четка за заби, патничка четка за заби, козметичка четка, четка за лак за нокти, индустриска ролерска четка, четка за ленти, четка за тркалезни дискови, четка за миење садови, чешел, дрвена четка и така натаму.
Машина од челична жица за рамна четка направена од MEIXIN производство PZ-03

Машина од челична жица за рамна четка направена од MEIXIN производство PZ-03

FMX тела овозможува брзо менување за ново производство на тафтувана четка. Оваа машина за изработка на четка со 2 држачи со 3 оски cnc FAN BROOM со мал шум.
Дрвена основа Машина за рамна четка направена од MEIXIN производство PZ-18

Дрвена основа Машина за рамна четка направена од MEIXIN производство PZ-18

Дрвена основа, Едно лице, Според барањата на купувачот Филамент надвор од дупките.
ЗА НАС
Добивме многу сертификати за нашиот производ во однос на квалитетот
ФАБРИКА ЗА МАШИНИ ЗА ИЗРАБОТКА НА ЧЕТКИ JIANGMEN MEIXIN, Од 2003 година, нашата компанија главно ги произведува машините за домаќинство и индустриски четки и метли со 2-5 оски, машини за кастрење и означување, пневматска машина за сечење. Се користи за производство на многу видови четки за домаќинство. Како, на пример, тоалетни четки, метли, четка за хокеј, четка за коса, четка за шишиња, кој било облик на четки. За индустриски четки како: четка со ролери, четка за дискови за патишта и други форми на четки.
Во текот на изминатите неколку години, нашиот приоритет број 1 отсекогаш биле услугите на клиентите и задоволството на клиентите. Направивме многу за да ги подигнеме нивоата на квалитет и се стремиме да воспоставиме здрав систем за управување со квалитетот и гаранција. Понатаму, нашата компанија го има добиено производот за сертификација на патенти и CE сертификација.
Контактирајте со нас
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање