Fokus dina Mesin Sikat Speed ​​Speed ​​Highized ti saprak 2003.
Bahasa

Produk

Awét kéngingkeun mesin nyieun kual di dieu.
Profesional MX200 pulas sikat sikat pembekelan mesin
Profesional MX200 pulas sikat sikat pembekelan mesin
Profesional MX200 pulas pabrik sikat ngadamel pabrik.MX200 mesin pembuatan sikat pulas ngagaduhan pangalaman anu euyeub dina operasi. Kami gaduh prosés produksi standar sareng téknologi produksi anu indah. Kami mastikeun yén produk kami aman, dipercaya sareng kualitas luhur.Produk parantos janten fokus industri sareng nganut prospek aplikasi anu caang. MX200 mesin pembuatan sikat pulasRupa-rupa tés pikeun MEIXIN parantos dilaksanakeun. Tés ieu ngalebetkeun uji coba bahaya flash arc, uji kabel, uji kasaluyuan éléktromagnétik (EMC), sareng uji kinerja.
3 Axis Tunggal Mesin Sikat hoki
3 Axis Tunggal Mesin Sikat hoki
Kami bakal milih atanapi ngarobih mesin sikat sikat anu béda pikeun anjeun numutkeun jinis produk anjeun. Kami parantos ngadamel rumah tangga 2-5axis sareng sikat industri sareng mesin sapu salami 17+ taun.
Pabrikan Mesin Tufting Tunggal Cina 4 Axis-MEIXIN
Pabrikan Mesin Tufting Tunggal Cina 4 Axis-MEIXIN
Kami bakal milih atanapi ngarobih mesin sikat sikat anu béda pikeun anjeun numutkeun jinis produk anjeun. Kami parantos ngadamel rumah tangga 2-5axis sareng sikat industri sareng mesin sapu langkung ti 17 taun.MEIXIN Cina 4 Sumbu Tufting Tunggal Mesin pabrik-MEIXIN
Cina Big disc sikat ngadamel mesin 5Axis pabrik-MEIXIN
Cina Big disc sikat ngadamel mesin 5Axis pabrik-MEIXIN
Cina Big disc sikat ngadamel mesin 5Axis pabrik-MEIXINMEIXIN didamel dina sistem manajemen modéren.5Axis 1drilling 1 mesin tufting. Panjang filamén 300mm.
Profesional Mesin Sikat Profesional sareng pabrik sikat
Profesional Mesin Sikat Profesional sareng pabrik sikat
Mesin Sikat Profesional sareng Pabrikan Roll Sikat
Best MX210 Manual Toilet Brush Trimming Machine FactoryPrice
Best MX210 Manual Toilet Brush Trimming Machine FactoryPrice
Best MX210 Manual Tanduk Mesin Ngotorasi Sikat FactoryPrice-. MX210 Manual Mesin Tandas Rambut Beus ,,,,、、。 MEIXIN dirancang kalayan tipeu béda ku desainer. Ngabogaan kipas di luhur atanapi sisi anu paling umum kusabab jenis ieu nyegah ogé titik-titik anu dicét ku unsur pemanasan. MX210 Manual Mesin Tandas Beresih Manual Kualitas tiasa dijamin ku MEIXIN.
Cina MX211 Manufaktur Mesin Sapédah Manual
Cina MX211 Manufaktur Mesin Sapédah Manual
Cina MX211 Manual Mesin Sapédah Rambut Garansi-. MX211 Manual Mesin Sapotong Sapu MEIXIN sacara épisién dikaluarkeun ku ngagabungkeun téknik canggih sareng bahan kualitas premium. Désainer anu damel pikeun JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., TERHAD sacara kasohor sacara global. MX211 Mesin Mesin Ruang Sapu Biasa Proses pembuatan MEIXIN ngalangkungan seueur aspek. Éta mangrupikeun konfirmasi, desain pola, sampling, pola motong, jahit, pagawean, cuci, sareng penilaian karya.
Pangalusna Sapu MX212 Pangpisihan Sapu Otomatis sareng Pembekal Mesin Bandingan
Pangalusna Sapu MX212 Pangpisihan Sapu Otomatis sareng Pembekal Mesin Bandingan
Pangalusna Sapu MX212 Pangpisihan Sapu Otomatis sareng Pembekal Mesin Bandingan. MX212 Mandi Sapu Otomatis sareng Mesin Garing Panutup ngajual di. Upami pangguna parantos nganggo tulisan atanapi gambarna, produk ieu nawiskeun aksés ka komputer Windows sareng Mac pikeun nyimpen hasil padamelan. MX212 Mandi Sapu Otomatis sareng Mesin Panji karyawan mahir sareng sajumlah peralatan ngajamin kualitas produk.
HighQuality WhMX 001 Poténsi Mesin Motong Pneunatic Grosir
HighQuality WhMX 001 Poténsi Mesin Motong Pneunatic Grosir
HighQuality WhMX 001 Pneunatic Filament Motong Mesin Motong-. WhMX 001 Mesin Motong Pneunatic Produk beroperasi kalayan cicing kalayan henteu aya ribut kedip-kedip anu ngaganggu sareng sora anu ngaungu saenggeus dianggo kanggo waktos anu lami, anu ngamungkinkeun para pengguna tetep dina lingkungan anu sepi. desain parantos ngabantosan JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., TERHAD meunang pasar. WhMX 001 Mesin Potong Pneunatic ,,、、,,,。
Meixin Corporation Hadir
Meixin Corporation Hadir
JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MAKING FIKTOR MACHINE, Kusabab taun 2003, perusahaan kami utamana manufaktur rumah tangga 2-5axis sareng mesin sapu industri, mesin pemangkin, sareng mesin gendera, mesin motong pneumatik. Éta dipaké pikeun ngahasilkeun seueur jinis sikat rumah tangga. Sapertos, sikat tandas, sapu, sikat hoki, sikat rambut, sikat botol sagala bentuk sikat. Pikeun sikat industri sapertos: Sikat roda, sikat disc pikeun jalan, sareng bentuk sikat séjén.
Kacepetan Gancang Mesin 2 Axis Sikat
Kacepetan Gancang Mesin 2 Axis Sikat
Kami bakal milih atanapi ngarobih mesin anu béda pikeun anjeun dumasar kana jinis produk anjeun. Kami parantos ngaropéa 2-5axis rumah tangga sareng sikat industri sareng mesin sapu salami 17+ taun.
Meixin Sikat Nyusun Mesin Mesin
Meixin Sikat Nyusun Mesin Mesin
Kami parantos ngahasilkeun rupa-rupa jinis rumah tangga sareng sapu industri, rumah tangga kaasup sikat tandas, sapu, sikat hoki, sikat bulu, sareng sikat berus, sareng industri anu kaasup roller sikat, sikat cakram pikeun jalan sareng sapu sapu jalan.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese