Фокусирајте се на прилагодената машина за четка со голема брзина од 2003 година.
Јазик

Случаи

Повеќе од 15 години искуство во производство машина за четка и машина за метла.
Дрвена база Машина за рамна плоча изработена од MEIXIN производство PZ-18
Дрвена база Машина за рамна плоча изработена од MEIXIN производство PZ-18
Дрвена база, едно лице, според барањата на клиентот Филамент надвор од дупките.
Индија машина за правење метла од чевли џаду - CNC без метла за прашина што прави машина
Индија машина за правење метла од чевли џаду - CNC без метла за прашина што прави машина
Нашата фабрика JIANGMEN MEIXIN COMB четка машина CO, Ограничена кои се специјализирани во метла и четка производство. Ние сме производство на висока технологија и имаме одлично искуство во оваа линија веќе 30 години. Можете да го достигнете името на нашиот производ.    Како што е машина за прашина.   Автоматска машина за правење метли без прашина.   Комплетна автоматска машина за правење метли со чевли од џаду во Индија. Индија машина за правење метла од чевли џаду - CNC без метла за прашина што прави машина.
Челична жица машина за рамна четка изработена од MEIXIN производство PZ-03
Челична жица машина за рамна четка изработена од MEIXIN производство PZ-03
Технологијата FMX овозможува брза промена во текот на производството со нова четка. Оваа машина со 3 оски cnc FAN BROOM за правење четка со 2 држачи.
Ролери машина за четка направена од MEIXIN производство PZ-02
Ролери машина за четка направена од MEIXIN производство PZ-02
Нашата фабрика е специјализирана за производство на 2 до 5 оски единечна (двојна) боја четка машина, ЦПУ tufting машина, ЦПУ tufting и дупчење машина, ЦПУ дупчење и tufting комбинација машина, влакно кастрење машина, машина за сечење филамент. Нашите производи главно се широко користена во сите видови четки, на пример: четка за чистење метла (пластика и дрво), електрична четка за заби, четка за заби за патување, козметичка четка, четка за лакови за нокти, четка за ролери во индустријата, лента четка, четка за дискови, четка за миење садови, чешел, дрвена четка и така натаму.
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски