Përqendrohuni në makinën e personalizuar të furçave me shpejtësi të lartë që nga viti 2003.
Gjuhe

Produkte

Furçë prodhuese furçë me cilësi të qëndrueshme për shitje këtu.
Makinë për prerjen e furçave me furçë me 4 aks
Makinë për prerjen e furçave me furçë me 4 aks
Me një kokë prekëse, lëvizje të pavarur 4 aksesh, ajo përdorej për furçë tualeti të rrumbullakët të vegjël, të tjerët.
Prodhuesit e makinës me rrota të vetme kineze 4 aks-MEIXIN
Prodhuesit e makinës me rrota të vetme kineze 4 aks-MEIXIN
Ne do të zgjedhim ose rregullojmë makineri të ndryshme për prodhimin e furçave për ju sipas llojeve të produkteve tuaja. Ne kemi prodhuar furça shtëpiake dhe industriale 2-5 akse dhe makina fshesë për mbi 17 vjet.Prodhuesit e MEIXIN China 4 Axis Single Tifting Machine-MEIXIN
Furça për pastrimin e lustrimit të lustrimit me lustrim Industriale Tubacë Lëndë gërryese
Furça për pastrimin e lustrimit të lustrimit me lustrim Industriale Tubacë Lëndë gërryese
Furça për pastrimin e lustrimit të lustrimit me lustrim Industriale Tubacë Lëndë gërryese
Furnizues makinerish për prodhimin e furçave të përdredhura MX200
Furnizues makinerish për prodhimin e furçave të përdredhura MX200
Prodhuesit profesionalë të furçave të përdredhura MX200.Makina për prodhimin e furçave MX200 ka përvojë të pasur në funksionimin e. Ne kemi proces standard të prodhimit dhe teknologji të hollë të prodhimit. Ne sigurohemi që produktet tona të jenë të sigurta, të besueshme dhe me cilësi të lartë.Produkti është bërë fokusi i industrisë dhe përfshin një perspektivë të ndritshme të aplikimit. Makinë për krijimin e furçave MX200Rangeshtë kryer një gamë e gjerë testesh për MEIXIN. Këto teste përfshijnë testimin e rrezikut të harkut, testimin e kabllove, testimin e pajtueshmërisë elektromagnetike (EMC) dhe testimin e performancës.
Makinë për prodhimin e furçave të vetme 3 hokej në bosht
Makinë për prodhimin e furçave të vetme 3 hokej në bosht
Ne do të zgjedhim ose rregullojmë makineri të ndryshme për prodhimin e furçave për ju sipas llojeve të produkteve tuaja. Ne kemi prodhuar furça dhe fshesë shtëpiake dhe industriale 2-5 akse për 17+ vjet.
Prodhuesit e makinës për prodhimin e furçave me disk të madh 5Axis-MEIXIN
Prodhuesit e makinës për prodhimin e furçave me disk të madh 5Axis-MEIXIN
Prodhuesit e makinës për prodhimin e furçave me disk të madh 5Axis-MEIXINMEIXIN prodhohet nën sistemin modern të menaxhimit.5Aksi 1drilling 1 makine tundese. Gjatësia e fijes 300mm.
Prodhuesit e makinave profesionale dhe furçat profesionale
Prodhuesit e makinave profesionale dhe furçat profesionale
Prodhuesi i furçave profesionale dhe prodhuesve të furçave
Fabrikë më të mirë për makinën e furçës për furçë tualeti MX210
Fabrikë më të mirë për makinën e furçës për furçë tualeti MX210
Fabrika e furçave për zvogëlimin e furçave manuale më të mira MX210 Fabrika e rmimit-. MX210 Makinë për zvogëlimin e furçës për tualet ,,,,、、。 MEIXIN është projektuar me lloje të ndryshme nga projektuesit. Pasja e tifozit në pjesën e sipërme ose anësore është më e zakonshme, sepse ky lloj parandalon që pikat të goditen elementët e ngrohjes. MX210 Makinë për zvogëlimin e furçave të tualetit Manual Cilësia e mund të garantohet nga MEIXIN.
China MX211 Prodhuesit e makinave për zvogëlimin manual të fshesave
China MX211 Prodhuesit e makinave për zvogëlimin manual të fshesave
China MX211 Manuali i fshesave manuale për prodhimin e makinerive-. MX211 Makinë manuale për zvogëlimin e fshesave MEIXIN është prodhuar në mënyrë të shkëlqyeshme duke kombinuar të dy teknikat e përparuara dhe materialet me cilësi premium. Dizajnerët që punojnë për JIANGMEN MEIXIN COMB BRENH MAKINERIA CO, KUFIZUAR është i njohur globalisht. MX211 Makinë për prerjen manuale të fshesave Procesi i prodhimit të MEIXIN përfshin shumë aspekte. Ato janë konfirmimi i konceptit, modelimi i modelit, marrja e mostrave, prerja e modeleve, qepja, përfundimi, larja dhe vlerësimi i mjeshtërisë.
Më të mirët automatik MX212 zvogëlimin e fshesave dhe furnizuesin e makinerive me flamur
Më të mirët automatik MX212 zvogëlimin e fshesave dhe furnizuesin e makinerive me flamur
Më të mirët automatik MX212 zvogëlimin e fshesave dhe furnizuesin e makinerive me flamur. MX212 Ndarja automatike e fshesave dhe makina me flamuj të nxehtë shitet në. Kur përdoruesit kanë bërë me shkrimin ose vizatimin e tyre, ky produkt ofron qasje në kompjuterët Windows dhe Mac për të kursyer punën e tyre. MX212 Makinë automatike për zvogëlimin e fshesave dhe makinën me flamur Punonjësit e aftë dhe një gamë e pajisjeve garantojnë cilësinë e produktit.
Makinë prerëse e filamentit pneunatik HighQuality WhMX 001 me shumicë
Makinë prerëse e filamentit pneunatik HighQuality WhMX 001 me shumicë
Makinë prerëse e filamentit pneunatik HighQuality WhMX 001 me shumicë-. WhMX 001 Makinë prerëse e filamentit pneunatik Produkti funksionon në heshtje pa zhurma të bezdisshme lëkundëse dhe një tingull të ulët gumëzhitje pasi përdoret për një kohë të gjatë, gjë që lejon përdoruesit të qëndrojnë në një mjedis të qetë. Design e kanë ndihmuar JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MAKINERIA CO, KUFIZUAR të fitojë tregun. Makinë prerëse e filamentit pneunatik WhMX 001 ,.
Korporata Meixin e pranishme
Korporata Meixin e pranishme
JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MAKINA FABRIKE Fabrikë, që nga viti 2003, kompania jonë është kryesisht prodhim shtëpiake dhe makina furça dhe fshesë shtëpiake 2-5axis makina, prerje dhe flamuj makina, makinë prerje pneumatike. Përdoret për të prodhuar shumë lloje të furçave shtëpiake. Të tilla si, furça tualeti, fshesat, furça hokej, furça e flokëve, furça e shisheve çdo formë e furçave. Për furçat industriale si: furça rrotulluese, furça disku për rrugë dhe forma të tjera të furçave.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip