Fokus dina Mesin Sikat Speed ​​Speed ​​Highized ti saprak 2003.
Bahasa

Kasus

Langkung 15 taun pangalaman dina manufaktur mesin sikat sareng mesin sapu.
Basis kayu Mesin Flat sikat Mesin anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-18
Basis kayu Mesin Flat sikat Mesin anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-18
Dasar kayu, Tepi Beungeut, Nurut kana syarat Pelanggan anu aya di luar liang.
India phool jhadu mesin nyieun sapu - CNC teu aya sapu lebu MAKING MACINE
India phool jhadu mesin nyieun sapu - CNC teu aya sapu lebu MAKING MACINE
pabrik kami JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., LIMITED anu ngahususkeun dina pembuangan sapu sareng sikat. Kami mangrupikeun pabrik téknologi tinggi sareng gaduh pangalaman anu saé dina garis ieu anu tos 30 taun. Anjeun tiasa ngahontal nami produk kami.    Sapertos sapertos mesin lebu.   Mesin Otomatis Henteu Sapu Bulu. Mesin Otomatis Pisan Phool Jhadu Mesin Nyapu Sapu. India phool jhadu mesin nyieun sapu - CNC teu aya sapu lebu MAKING MACINE.  
Mesin Kawat baja pikeun sikat Flat dilakukeun ku pabrik MEIXIN PZ-03
Mesin Kawat baja pikeun sikat Flat dilakukeun ku pabrik MEIXIN PZ-03
Fix FMX ngamungkinkeun gancang ngarobah pikeun produksi tufted sikat anyar. Ieu bising low 3 sumbu cnc mesin FAN BROOM kanggo damel sikat nganggo 2 grippers.
Mesin sikat roda anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-02
Mesin sikat roda anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-02
Pabrik kami khusus dina ngahasilkeun 2 to 5 sumbu tunggal (ganda) mesin sikat warna, mesin tufting CNC, mesin pemfokeran sareng mesin, CNC pengeboran sareng mesin gabungan, mesin pemotong pelengkap, mesin pemangkas lapisan, mesin pemotong lapisan. loba dipaké dina sagala jinis sikat, contona: sapu (plastik sareng kai) sikat beberesih, sikat huntu listrik, sikat huntu, sikat kosmetik, sikat paku industri, sikat industri industri, sikat jalur, sikat disc buleud, sikat cuci piring, sisir , sikat kai jeung saterusna.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese