Përqendrohuni në makinën e personalizuar të furçave me shpejtësi të lartë që nga viti 2003.
Gjuhe

rastet

Mbi 15 vjet përvojë në prodhimin e furçës dhe makinës fshesë.
Furçë me furça të sheshtë prej druri të punuar nga prodhimi MEIXIN PZ-18
Furçë me furça të sheshtë prej druri të punuar nga prodhimi MEIXIN PZ-18
Baza prej druri, Një fytyrë e vetme, Sipas kërkesave të klientit Filamenti jashtë vrimave.
Indi phool jhadu fshesë makine duke e bërë - CNC nuk ka fshesë pluhuri MAKINA MAKINA
Indi phool jhadu fshesë makine duke e bërë - CNC nuk ka fshesë pluhuri MAKINA MAKINA
Fabrika jonë JIANGMEN MEIXIN COMB BRENHS MAKINERIA CO, KUFIZUAR që specializohen në fshesë dhe prodhimin e furçave. Ne jemi prodhim të teknologjisë së lartë dhe kemi përvojë të shkëlqyer në këtë linjë tashmë 30years. Ju mund të arrini emrin tonë të produktit.    Të tilla si asnjë makinë pluhuri.   Makinë automatike pa fshesë pluhuri.   Makina automatike e plotë e dhëmbëve të indeve të automjeteve të plota Jhadu. Indi phool jhadu fshesë makine duke e bërë - CNC nuk ka fshesë pluhuri MAKINA MAKINA.
Makinë teli çeliku për furçë të sheshtë të bërë nga prodhimi MEIXIN PZ-03
Makinë teli çeliku për furçë të sheshtë të bërë nga prodhimi MEIXIN PZ-03
Fiksimi FMX lejon ndryshim të shpejtë për një prodhim të ri të mbushur me furça. Kjo makinë me zhurmë të ulët 3 cnc FAN BROOM për të bërë furça me 2 grippers.
Makinë me furça rul e bërë nga prodhimi MEIXIN PZ-02
Makinë me furça rul e bërë nga prodhimi MEIXIN PZ-02
Fabrika jonë është e specializuar në prodhimin e 2 - 5 bosht të vetëm (të dyfishtë) makinë furçë me ngjyra, makine CNC tufting, CNC tufting dhe shpuese makine, shpuese CNC dhe makine kombinimi tufting, makinë filamenti zvogëlimin, filamentin prerje makine. Produktet tona kryesisht përdoren gjerësisht në të gjitha llojet e furçave, për shembull: furçë pastrimi fshesë (furça plastike dhe druri), furça elektrike dhëmbësh, furça e dhëmbëve të udhëtimit, furça kozmetike, furça e pllakave të thonjve, furça e rrotullave të industrisë, furça me shirita, furça e diskut të rrumbullakët, furça për larjen e enëve, krehja , furça prej druri etj.
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Shqip