Fokus ing Mesin Sikat Kacepetan Cepet Selaras wiwit taun 2003.
Basa

Kasus

Pengalaman luwih saka 15 taun ing pabrik mesin lan mesin sapu.
Kayu Mesin Flat sikat kayu digawe dening MEIXIN Pabrik PZ-18
Kayu Mesin Flat sikat kayu digawe dening MEIXIN Pabrik PZ-18
Basis kayu, Wajah Tunggal, Miturut syarat Pelanggan ing njaba bolongan.
India phool jhadu mesin nggawe sapu - CNC ora sapu bledug MAKING MACHINE
India phool jhadu mesin nggawe sapu - CNC ora sapu bledug MAKING MACHINE
Pabrik kita JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., LIMITED sing duwe spesialisasi ing pabrik sapu lan sikat. Kita minangka teknologi teknologi tinggi lan duwe pengalaman apik ing garis iki wis 30 taun. Sampeyan bisa tekan jeneng produk.    Kayata ora ana bledug mesin.   Mesin Ora Duwe Sapu Otomatis   Mesin Pembuatan Bateri Phool Jhadu. India phool jhadu mesin nggawe sapu - CNC ora sapu bledug MAKING MACHINE.
Mesin Wire baja kanggo sikat Flat digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-03
Mesin Wire baja kanggo sikat Flat digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-03
Fungsi FMX ngidini owah-owahan kanthi cepet kanggo produksi tikokan sikat sing anyar. Iki swara kurang 3 sumbu mesin cnc FAN BROOM kanggo nggawe sikat nganggo 2 grik.
Mesin sikat roda sing digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-02
Mesin sikat roda sing digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-02
Pabrik kita khusus kanggo ngasilake mesin sikat 2 (5) sumbu tunggal (dobel), mesin tufting CNC, mesin pengeboran lan mesin pengeboran CNC, mesin pengeboran lan mesin pengeboran CNC, mesin pemangkas lapisan, mesin pemotong filamen. digunakake ing kabeh jinis sikat, kayata: sapu (plastik lan kayu) reresik sikat, sikat untu listrik, sikat untu, sikat kosmetik, sikat kuku industri, sikat roller industri, sikat untu, sikat disk babak, sikat cuci piring, sisir , sikat kayu lan sapanunggalane.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa