Produk
Tujuanana kami téh pikeun nyugemakeun konsumén urang kalawan precision tinggi na kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer bisa ngarasa nyaman jeung yakin jeung barang urang dina produk applications.Our maranéhanana sacara éksténsif manggihan aplikasi maranéhanana ti pasar alatan sipat nice. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularisasi sareng aplikasi.
MACA DEUI
5 Axis jeung 1 Mesin Sikat Tufting

5 Axis jeung 1 Mesin Sikat Tufting

Kualitas pangalusna 5 sumbu 3 huluna 2 pangeboran sarta 1tufting mesin sikat pikeun sikat toilét.
2 Axis Sapu Mesin Tufting

2 Axis Sapu Mesin Tufting

Sikat Baju Sareng hiji huluna tufting, gerak 2 sumbu mandiri, éta dianggo pikeun mesin sikat datar HANYA.
3 Axis hoki Sikat Nyieun Mesin

3 Axis hoki Sikat Nyieun Mesin

FMX fixture ngamungkinkeun robah gancang leuwih pikeun newbrush tufted produksi.
4 Axis Toilét Sikat Mesin Tufting

4 Axis Toilét Sikat Mesin Tufting

Kalawan hiji huluna tufting, bebas 4 gerak sumbu, éta dipaké pikeun sikat toilét buleud leutik, batur.
PELAYANAN
Ladenan kustomisasi pikeun syarat bisnis anu unik atanapi nangtang.
Urang bakal nurutkeun sampel customer urang mendesain mesin .we bakal nyieun ukuran béda tina brooms. Ukuran sapu standar: 400 * 60mm. Upami anjeun hoyong ngadamel ukuran anu langkung ageung atanapi sababaraha sapu khusus, kami badé ngadamelna.

Utamana, pikeun sikat roller& mesin sikat disc, jenis ieu sikat biasana dipaké dina industri pikeun mesin bédana ukuran béda. éta salah sahiji alesan eta perlu ngaropéa.
1. Panalungtikan: Konsumén ngabejaan sarat nu dipikahoyong tur minuhan.
2. Desain: Tim desain aub ti mimiti proyek pikeun mastikeun pangalusna produk dirancang custom pikeun nyocogkeun ka kabutuhan klien '.
3. Manajemén Kualitas: Dina raraga nyadiakeun produk kualitas luhur, urang ngajaga hiji éféktif& Sistem Manajemén Kualitas anu efisien.
4. Produksi Massal: Sakali prototipe geus disahkeun pikeun desain dina watesan wangun, fungsi, jeung paménta, produksi nyaéta tahap salajengna.
5. Urang bisa ngatur angkutan pikeun pesenan - naha ngaliwatan jasa intermodal urang sorangan, suppliers séjén atawa kombinasi duanana.
Kasus
Kami pinuh immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang ulah ngan soak dina fitur husus tina sektor; urang ogé delve deeply kana patarosan kayaning: "Naon ngajadikeun konsumén urang bungah?" "Kumaha urang tiasa memicu kahayang pameseran konsumen akhir?" Ieu anu bakal urang pigawé sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngarobah proyék anjeun kana proyék urang.
MACA DEUI
India phool jhadu sapu mesin nyieun--CNC euweuh lebu sapu MAKE MESIN

India phool jhadu sapu mesin nyieun--CNC euweuh lebu sapu MAKE MESIN

Pabrik kami JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED anu khusus dina pembuatan sapu sareng sikat. Kami mangrupikeun pabrik téknologi luhur sareng gaduh pangalaman anu saé dina garis ieu parantos 30 taun. Anjeun tiasa ngahontal nami produk urang.  Sapertos euweuh mesin lebu. Otomatis Taya Debu Sapu Nyieun Mesin. Pinuh otomatis India Phool Jhadu Sapu Mesin Nyieun. India phool jhadu sapu mesin nyieun--CNC euweuh lebu sapu MAKE MESIN.
Mesin sikat roller dijieun ku MEIXIN pabrik PZ-02

Mesin sikat roller dijieun ku MEIXIN pabrik PZ-02

pabrik kami husus dina ngahasilkeun 2 nepi ka 5 sumbu tunggal (ganda) mesin sikat warna, mesin tufting CNC, tufting CNC tur mesin pangeboran, CNC pangeboran tur mesin kombinasi tufting, mesin motong filamén, mesin motong filamén. Produk kami utamana loba dipaké dina sagala rupa sikat, contona: sapu (plastik jeung kai) sikat beberesih, sikat huntu listrik, sikat huntu perjalanan, sikat kosmetik, sikat cat kuku, sikat roller industri, sikat strip, sikat disc buleud, sikat cuci piring, sisir, sikat kai jeung saterusna.
Mesin Kawat Baja pikeun sikat Datar anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-03

Mesin Kawat Baja pikeun sikat Datar anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-03

FMX fixture ngamungkinkeun robah gancang leuwih pikeun produksi sikat tufted anyar. Ieu noise low 3 sumbu cnc mesin FAN BROOM pikeun nyieun sikat kalawan 2 grippers.
Dasar kai Mesin sikat datar dijieun ku MEIXIN pabrik PZ-18

Dasar kai Mesin sikat datar dijieun ku MEIXIN pabrik PZ-18

dasar kai, raray tunggal, nurutkeun sarat customer urang Filamén luar liang.
TENTANG KAMI
Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk urang dina hal kualitas
JIANGMEN MEIXIN BRUSH BRUSH MAKING MACHINE FACTORY, Kusabab 2003, perusahaan kami utamina manufaktur rumah tangga 2-5axis sareng sikat industri sareng mesin sapu, mesin motong sareng flagging, mesin pemotong pneumatik. Éta dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa sikat rumah tangga. Sapertos, sikat wc, sapu, sikat hoki, sikat rambut, sikat botol naon waé bentuk sikat. Pikeun sikat industri sapertos: sikat Roller, sikat cakram pikeun jalan, sareng bentuk sikat sanés.
Salila sababaraha taun katukang, prioritas No 1 kami salawasna geus layanan palanggan jeung kapuasan konsumén. Kami parantos ngalaksanakeun seueur pikeun ningkatkeun tingkat kualitas sareng narékahan pikeun ngadegkeun sistem manajemén kualitas sareng jaminan anu saé. Salajengna, perusahaan kami parantos ngahontal produk sertifikasi patén sareng sertifikasi CE.
Ngahubungan kami
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun