Tala Fou
VR

Metotia tausiga i aso ta'itasi ole masini li'i lauulu

Setema 16, 2023
         
        
        

        

O le ulu o le masini o le vaega faʻainisinia autu o le masini faʻapipiʻi lauulu. O gaioiga autu o le totoina o lauulu o: ave lauulu, tipi le uaea, fai le uaea, nonoa le uaea i le uaea, ma le totoina o le uaea i totonu o le pu. O le ulu o le masini e faʻamaeʻa uma gaioiga autu o loʻo i luga e ala i le faʻaogaina o le tootoo ma le faʻatulagaina o cam. Tulaga sa'o o mea faigaluega, e pei o le: sa'o sa'o o le fa'atulagaina o galuega, pe i ai ni va i le fausaga fa'ainisinia, toe fa'afouina mai le fa'agesegese i le anapogi i le taimi o gaioiga, o le a le pusher o lo'o fa'aaogaina i le fa'atonuga, o le a le afi e fa'aaogaina, ma isi.

   Fai se galuega lelei i le tausiga o meafaigaluega i aso taitasi, tausia le mama o meafaigaluega, faamama le pefu, otaota, ma otaota i se taimi talafeagai, faaopoopo le suauu lubricating i se taimi talafeagai, ma faia se galuega lelei i le puipuia o le ofuina ma le ele. Ia siaki i taimi uma vaega ma'ale'ale ma sui vaega ua matua masaesae i se taimi talafeagai ina ia 'alofia ai le afaina o le lelei o le oloa ona o le ofuina o vaega. Siaki laina masini i taimi uma ma sui vave laina masaesae.

   E tatau i tagata fa'atautaia ona fa'aopoopo soo ni mataua o le suau'u lubricating i vaega fe'avea'i o le masini e sui ai lauulu e fa'aitiitia ai le ofuina o masini. Siaki i taimi uma pe matala fao ma fa'amau i le taimi. Tausi le fa'amama fa'alava ma fa'avili fa'ailoga e puipuia ai otaota mai le pipii atu i fa'alava ta'iala po'o fa'a sikulila ma a'afia ai le sa'o o le fa'atulagaina o galuega. Ia mautinoa o loʻo faʻaogaina le pusa eletise i totonu o se siosiomaga faʻafefe, aloese mai siosiomaga susu poʻo le maualuga o le vevela, ma aloese mai le vevesi tele o le pusa eletise. E le mafai ona fa'agaoioia le pusa eletise i totonu o se si'osi'omaga e malosi ai le eletise eletise, a le o lea e mafai ona tupu ni tulaga le pulea.

   O to'i servo e fa o le fa'ata'amilosaga X axis, o le tu'usa'o Y axis, o le fu'a A axis ma le lauulu suia Z axis. O le XY axis faamaopoopo e fuafua le tulaga o le pu fulunifo. O le A axis e fai le matafaioi o le suia i le isi pulumu nifo, ma le Z axis e faia le matafaioi o le suia o le lanu o lauulu o le pulumu nifo. A galue le afi afi, e fa'atonu axes servo fa'aeletoroni e mulimuli i le galuega. A tu le milo, ona mulimuli atu lea o isi to'i e fa ma taofi. O le saoasaoa o le taamilosaga o le aʻa autu e fuafua ai le saoasaoa o le totoina o lauulu, ma o le fa servo axes e tali atu ma ave i se faiga faʻamaopoopo, a leai o le a tupu le lauulu poʻo le le tutusa o lauulu.

Faamatalaga Faavae
  • Tausaga Faavae
    --
  • Pisinisi Pisinisi
    --
  • Atunuu / Itumalo
    --
  • Alamanuia autu
    --
  • Oloa autu
    --
  • Tagata auai
    --
  • Aofai tagata faigaluega
    --
  • Tausaga Taua Taua Taua
    --
  • Auina atu i fafo maketi
    --
  • Galulue faatasi
    --

Lafo lau fesili

Filifili seisi gagana
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Gagana nei:Faasamoa