Cina 4 Axis Single Tufting Mesin pabrik-MEIXIN

Cina 4 Axis Single Tufting Mesin pabrik-MEIXIN

Kami bakal milih atanapi ngaropea mesin sikat anu béda pikeun anjeun dumasar kana jinis produk anjeun. Kami parantos ngadamel rumah tangga 2-5 sumbu sareng sikat industri sareng mesin sapu langkung ti 17 taun.

MEIXIN Cina 4 Axis Single Tufting Mesin pabrik-MEIXIN

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI

Telepon:

+86-13380990783
Kirim panalungtikan anjeun

Fitur husus:


1. Fmx Fixture Ngidinan Robah Gancang Pikeun Produksi Sikat Tufted Anyar. Mesin Ieu Jeung 2 Grippers.

2. bebas 4 Aix Gerak, cocog Pikeun Plastik Hokey Sikat Handles Tufting.

3.ieu Mesin Jeung Desain Anyar Tufting.gampang Beroperasi.

4.speed tinggi, gawe sabudeureun 2300 PCS / 10 jam.


A/ Merk Motor Dina Mesin 

1.delta Inverter, Panasonic Servo Motor.   

2.taiwan Tbi Ball Screw Guide Jalan Jeung Taiwan Hiwin.

3.schneider Tegangan Low Pakakas Eléktro.     

4.japan Tutup Jeung Bearing.

5.Jérman Senlima marake Motor.              

6.shenzhen Atech Controller.


B/controller Fitur:


1. Nya Disadiakeun Ku Input Data Manual Kitu ogé Pajarkeun Dina Métode Input Data.

2. Otomatis Atawa Lengkah Operasi.

3. Laju Tina  Tufting Dikadalikeun Ku Inverter Pikeun Rupa-rupa Panyesuaian Speed.

4. Tés Mode Pikeun Test Mesin Lamun fungsi ditangtoskeun.

5. Fitur Edit Of , Hapus Atawa Salin.

6. Gawé Normal Atawa Positioning Tés. 

7. Tufting Alarm tekanan kaleuleuwihan.

8. Speed ​​Produksi Dupi adjustable.


Produk ieu parantos dianggo ku langkung seueur jalma kusabab kauntungan anu murah.



Meixin-4 Axis Cnc Coil Of Wire Brush 2 Drilling And 1 Tufting machine


Meixin-4 Axis Cnc Coil Of Wire Brush 2 Drilling And 1 Tufting machine-1


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Milih basa anu sanés
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese

Kirim panalungtikan anjeun