Produk
VR
  • Rincian produk

Hatur nuhun kana usaha JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., karyawan LIMITED, karya pangwangunan urang parantos dilaksanakeun kalayan lancar sareng éfisién. Disesuaikeun High Efisien 3 Axis 2 pangeboran 1 Tufting Roller Sikat Nyieun Mesin Industrial Roller Sikat beberesih Roller Sikat dimekarkeun pikeun mingpin trend industri jeung fitur anyar sarta penampilan unik. Sajaba ti mangpaat pikeun pamakéna umum, ngaropéa High Efisien 3 Axis 2 pangeboran 1 Tufting Roller Sikat Nyieun Mesin Industrial Roller Sikat beberesih Roller Sikat tiasa nawiskeun kaunggulan endah mun usaha dina watesan jualan na kapuasan customer. JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED ngaharepkeun urang tiasa ngabales langkung gancang kana parobihan dina industri kalayan pamahaman anu langkung jero ngeunaan kabutuhan pasar. Kami yakin yén kami bakal nangtung di pasar global kalayan produk kualitas pangsaéna sareng jasa anu teu aya tandinganana.

Aplikasinyieun sikat rollerKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi4 ~ 6 liang / detikKelas OtomatisOtomatis
Video kaluar-inspeksiDisadiakeunLaporan Test MesinHenteu sayogi
Jenis pamasaranProduk BiasaGaransi komponén inti1 Taun
Komponén IntiPLC, Mesin, MotorTempat AsalnaGuangdong, Cina
Ngaran BrandMeixinVoltaseu200/380 V
Kakuatan1,5 KWUkuran (L * W * H)1500 * 1200 * 1800mm
Beurat900Garansi1 Taun
Industri lumakuPabrik PabrikLokasi Showroomséjén
Saatos-penjualan Service DisayogikeunInsinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeriSertifikasiCE


Disaluyukeun tinggi efisien 3 sumbu 2 pangeboran 1 tufting roller sikat nyieun mesin industri roller sikat meresihan roller sikat

Katerangan: 
ModélMX-3ADT002
NO. tina sumbu2 sumbu
Jumlah sirah2 pangeboran sareng 1 ngumbar 
AplikasiSikat gilinding
jenis sikatDisaluyukeun
Bahan dasar sikatPlastik, kai
Bahan filaménPP, PET, Nilon, serat tutuwuhan bulu sato jsb.
Ukuran fixture kapang300 * 50 mm
Diaméter liang 4~6 mm
Panjang filamén (di luar liang)15 ~ 110 mm
Warna Sikat Filamén2 kelir
Parameter: 
Pangeboran sarta tufting Speed4 ~ 6 liang / detik.
tegangan kakuatan, frékuénsi220/380v , 50/60HZ  (pilihan customer)
kakuatan motor utama1,5kw
Input Sumber Udara0.4 ~ 0.5Mpa
Ukuran parabot1500 * 1200 * 1800mm
Beurat900 kg
Bagian listrik: 
Sistem Kontrol (PLC)MEIXIN Vérsi Cina jeung Inggris
Layar cabakMEIXIN Vérsi Cina jeung Inggris
Motor utama SNMA 
Servo motorMaxsine 
Relay IDEC (Janpan)
Variabel-FrékuénsiDELTA (Taiwan)
Perlindungan Kasalametan:Schneider (merek Perancis)

 

Customized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brushCustomized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brushCustomized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brushCustomized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brushCustomized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brushCustomized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brushCustomized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brushCustomized high efficient 3 axis 2 drilling 1 tufting roller brush making machine industrial roller brush cleaning roller brush

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese