Fokus ing Mesin Sikat Kacepetan Cepet Selaras wiwit taun 2003.
Basa

Babagan awake dhewe

Omah > Babagan awake dhewe

  • Babagan Kita
    MEIXIN Mesin Brush
    Meixin Comb Brush Making Machine Produsen, Perusahaan kita minangka perusahaan berteknologi tinggi sing ditetepake ing taun 2004.Kami wis ahli ing riset, pangembangan lan Pabrik mesin pelapis warna sikat tunggal (dobel) kaping pindho, mesin pengeboran lan mesin tufting, CNC mesin jamban mesin jamban kaping pindho, mesin nggawe sikat untu, mesin nglereni sikat, mesin ngiris lan mesin pemotong, dadi. Produk kita digunakake kanggo macem-macem sikat saben dina, sikat untu listrik, sikat waos plancongan, kosmetik, sikat, sikat sikat, sikat sikat, serikat rambut, rambut tongkat pusingan, sikat pijet, sikat rambut kayu, sikat kawat BBQ, reresik seri listrik industri pabrik sikat etc. Kita bisa nggawe mesin miturut syarat pelanggan.
Video perusahaan
Kita duwe klompok pembangunan teknis sing profesional lan berpengalaman.

Dheweke gelem ngrancang lan nggawe produk kanthi spesifikasi standar lan khusus. Saiki, kita duwe teknologi pangolahan mesin tufting sikat, kemampuan desain sing kuwat, lan kita nambah sistem layanan.
Pabrik mesin sikat lan sapu
Pabrik mesin sikat lan sapu
Pabrik kita khusus kanggo ngasilake mesin sikat 2 (5) sumbu tunggal (dobel), mesin tufting CNC, mesin pengeboran lan mesin pengeboran CNC, mesin pengeboran lan mesin pengeboran CNC, mesin pemangkas lapisan, mesin pemotong filamen. digunakake ing kabeh jinis sikat, kayata: sapu (plastik lan kayu) reresik sikat, sikat untu listrik, sikat untu, sikat kosmetik, sikat kuku industri, sikat roller industri, sikat untu, sikat disk babak, sikat cuci piring, sisir , sikat kayu lan sapanunggalane.
Mesin sikat roda sing digawe dening MEIXIN ngasilake PZ- 22
Mesin sikat roda sing digawe dening MEIXIN ngasilake PZ- 22
Pelanggan saka kabeh ndonya, kalebu wilayah India, Vietnam, Venezuela, Taiwan, Amérika Kidul lan sapiturute. Sajrone sawetara taun kepungkur, prioritas No.1 kita mesthi dadi layanan pelanggan lan kepuasan pelanggan. Kita wis nindakake akeh kanggo ngunggahake tingkat kualitas lan usaha kanggo netepake sistem manajemen kualitas lan jaminan.
Mesin sikat jamban hoki digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-16
Mesin sikat jamban hoki digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-16
Produk kita kalebu macem-macem ukuran mesin lan populer ing antarane pelanggan kanthi tampilan layar komputer, bal presisi TBI sing diimpor ngawut-awut lan garis panduan garis lurus, motor servo, motor rem Italia lan liya-liyane On.Ill produk kita kudu diuji 100% kanggo njamin fungsi, linuwih, keamanan lan daya tahan sadurunge kirim.
Plancar mesin kothong plastik kothong
Plancar mesin kothong plastik kothong
Ing awal taun 2017, pesenan mesin sikat pertama saka pelanggan Pakistan kita wis sukses. Saiki lagi golek transportasi. Paket tegas amarga gambar-gambar ing ngisor iki bisa janji janji mesin sing aman.
  • KONTAK KAMI
    Apa sampeyan duwe pitakon?
    Manufaktur mesin sikat profesional Meixin, sampeyan dipercaya sampeyan, kita ngladeni sampeyan.