Fokus ing Mesin Sikat Kacepetan Cepet Selaras wiwit taun 2003.

Basa
Produk
Tujuane yaiku supaya bisa marem karo para pelanggan kanthi tliti sing tliti lan dipercaya kanggo mesthekake yen saben pelanggan bisa kepenak lan yakin karo barang-barang sing ana ing produk.Prodhuksi produk kanthi akeh nemokake aplikasi saka pasar amarga properti sing apik. Dheweke duwe akeh fitur sing njamin popularizasi lan aplikasi.
Waca liyane
3 Mesin Nggawe Hockey Axis Hockey

3 Mesin Nggawe Hockey Axis Hockey

Fungsi FMX ngidini owah-owahan kanthi cepet kanggo produksi banbrush sing anyar.
2020/01/03
4 Mesin Tufting Brake Axis Sikat

4 Mesin Tufting Brake Axis Sikat

Kanthi kepala siji, bebas 4 gerakan sumbu, digunakake kanggo sikat jamban bunder cilik, liyane.
2020/01/03
2 Mesin Tufting Sapu Axis

2 Mesin Tufting Sapu Axis

Brushes Clothes Kanthi kepala gembong siji, bebas gerakan 2 sumbu, digunakake kanggo mesin sikat sing mung ING.
2020/01/03
5 Axis lan 1 Sikat Mesin Tufting

5 Axis lan 1 Sikat Mesin Tufting

Kualitas paling apik 5 sumbu 3 kepala 2 pengeboran lan mesin sikat 1tufting kanggo sikat jamban.
2020/01/03
LAYANAN
Layanan kustomisasi kanggo syarat bisnis sing unik utawa tantangan.
Kita bakal miturut conto pelanggan kanggo ngrancang mesin .kanggo nggawe sapu ukuran sing beda-beda. Ukuran sapu standar: 400 * 60mm. Yen sampeyan pengin nggawe ukuran luwih gedhe utawa sapu khusus, kita pengin nggawe.

Utamane, kanggo sikat roller
& Mesin sikat cakram, sikat kaya iki biasane digunakake ing industri kanggo mesin bedane ukuran. iku salah sawijining alesan sing kudu nggawe kustomisasi.
1. Pitakon: Pelanggan nyritakake syarat sing dikarepake lan patuh.
2. Desain: Tim desain melu wiwitan proyek kanggo njamin produk sing dirancang khusus kanggo cocog karo kabutuhan klien.
3. Manajemen Kualitas: Supaya nyediakake produk berkualitas tinggi, kita tetep efektif& Sistem Manajemen Kualitas sing efisien
4. Produksi Massa: Sawise prototipe wis disahkeun kanggo desain saka segi wujud, fungsi, lan panjaluk, produksi dadi tahap sabanjure.
5. Kita bisa ngatur transportasi kanggo pesenan - apa liwat layanan intermodal dhewe, supplier liyane utawa kombinasi kaloro.
Kasus
Kita wis kecemplung ing jagad prodhuk pelanggan. Nanging kita ora mung direndhem ing fitur khusus sektor kasebut; kita uga rumangsa jero babagan pitakon kayata: "Apa sing nggawe pelanggan seneng?" "Kepiye kita bisa narik kepinginan tuku konsumen pungkasan?" Iki bakal kita lakoni. Iki minangka cara ngetrapake proyek sampeyan menyang proyek kita.
Waca liyane
Kayu Mesin Flat sikat kayu digawe dening MEIXIN Pabrik PZ-18

Kayu Mesin Flat sikat kayu digawe dening MEIXIN Pabrik PZ-18

Basis kayu, Wajah Tunggal, Miturut syarat Pelanggan ing njaba bolongan.
2020/01/03
India phool jhadu mesin nggawe sapu - CNC ora sapu bledug MAKING MACHINE

India phool jhadu mesin nggawe sapu - CNC ora sapu bledug MAKING MACHINE

Pabrik kita JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., LIMITED sing duwe spesialisasi ing pabrik sapu lan sikat. Kita minangka teknologi teknologi tinggi lan duwe pengalaman apik ing garis iki wis 30 taun. Sampeyan bisa tekan jeneng produk.    Kayata ora ana bledug mesin.   Mesin Ora Duwe Sapu Otomatis   Mesin Pembuatan Bateri Phool Jhadu. India phool jhadu mesin nggawe sapu - CNC ora sapu bledug MAKING MACHINE.
2020/01/03
Mesin Wire baja kanggo sikat Flat digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-03

Mesin Wire baja kanggo sikat Flat digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-03

Fungsi FMX ngidini owah-owahan kanthi cepet kanggo produksi tikokan sikat sing anyar. Iki swara kurang 3 sumbu mesin cnc FAN BROOM kanggo nggawe sikat nganggo 2 grik.
2020/01/03
Mesin sikat roda sing digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-02

Mesin sikat roda sing digawe dening MEIXIN ngasilake PZ-02

Pabrik kita khusus kanggo ngasilake mesin sikat 2 (5) sumbu tunggal (dobel), mesin tufting CNC, mesin pengeboran lan mesin pengeboran CNC, mesin pengeboran lan mesin pengeboran CNC, mesin pemangkas lapisan, mesin pemotong filamen. digunakake ing kabeh jinis sikat, kayata: sapu (plastik lan kayu) reresik sikat, sikat untu listrik, sikat untu, sikat kosmetik, sikat kuku industri, sikat roller industri, sikat untu, sikat disk babak, sikat cuci piring, sisir , sikat kayu lan sapanunggalane.
2020/01/03
BABAGAN AWAKE DHEWE
Kita menang akeh sertifikasi kanggo produk kita saka segi kualitas
JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MAKING FAKTOR MESIN, Wiwit taun 2003, perusahaan kita utamane nggawe mesin lan mesin sapu 2-5axis, mesin penyapu lan mesin, mesin pemotong lan gendera, mesin pemotong pneumatik. Sing digunakake kanggo ngasilake pirang-pirang jinis sikat ing omah. Kayata, sikat jamban, sapu, sikat hoki, sikat rambut, sikat nganggo botol apa wae. Kanggo sikat industri kaya: Sikat gulung, sikat disk kanggo dalan, lan bentuk sikat liyane.
Sajrone sawetara taun kepungkur, prioritas nomer 1 kita mesthi dadi layanan pelanggan lan kepuasan pelanggan. Kita wis nindakake akeh supaya bisa nambah level kualitas lan usaha kanggo nggawe sistem manajemen kualitas lan jaminan kualitas. Kajaba iku, perusahaan kita wis entuk produk sertifikasi paten lan sertifikasi CE.
Hubungi kita
Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak, supaya kita bisa ngirim kutipan gratis kanggo desain kita.
Pilih basa liyane
Basa saiki:Javanese