Séjén Sikat Nyieun Mesin
VR
  • Rincian produk

Sapertos anu diharapkeun, JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED ngaluncurkeun produk anyar anu ngandelkeun téknologi canggih sareng karyawan anu rajin. Ieu Otomatis No Debu Sapu Mesin Pikeun Nyieun Sapu tur bisa jum'atan diékspor ka nagara deungeun. Otomatis No Debu Sapu Mesin Pikeun Nyieun Sapu dijieun sadia dina rentang variatif spésifikasi. JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED ditangtukeun yén kami bakal investasi langkung seueur pikeun ningkatkeun kakuatan R&D sareng ngumpulkeun langkung seueur bakat di industri, anu duanana tiasa masihan kontribusi anu ageung pikeun pangwangunan jangka panjang perusahaan urang.

Aplikasirumah tanggaKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi200 PCS / jamKelas OtomatisOtomatis
Video kaluar-inspeksiDisadiakeunLaporan Test MesinHenteu sayogi
Jenis pamasaranProduk BiasaGaransi komponén inti1 Taun
Komponén IntiPLC, Mesin, MotorTempat AsalnaGuangdong, Cina
Voltaseu220 jeung 380Ukuran (L * W * H)403 * 305 * 153 cm
Beurat1500Garansi1 Taun
Industri lumakuPabrik PabrikLokasi Showroomséjén
Saatos-penjualan Service DisayogikeunInsinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeridua warnaPP Filamén
SertifikasiCE

Lebu Sapu Nyieun Mesin

 

 

 

 Spésifikasi Mesin
Modél TSQ-055JE
ukuran (L * W * H) 3900 * 2900 * 1530mm
bahan atah PP filamén 
PP filamén diaméterna 0,3 mm  /    0.45
Aplikasi Sapu rumah tangga
Bahan dasar sapu palastik
Beurat filamén 210 g/pc
Ukuran sirah sapu 540 mm
Ukuran sapu jeung gagang  870mm / 945mm
laju 3pcs / mnt, 3000pcs / dinten
extruder kalawan extrude, pikeun PP granule pemanasan 
beurat 1200 kg
Panjang filamén (di luar liang) 96 cm
bungkusan PACKING dina panyalindungan rak Beusi kuat& Kotak belat
nyetir Motor   hiji motor servo (Panasonic)  
fungsi motong hiji 1.5KW trimming electrict motor
Sertipikat  patén  mesin  
Bagian listrik:  
Sistem Kontrol (PLC) MEIXIN Vérsi Cina jeung Inggris
Layar cabak MEIXIN Vérsi Cina jeung Inggris
Motor utama  SNMA 
Servo motor Maxsine 
Relay  IDEC (Janpan)
Variabel-Frékuénsi DELTA (Taiwan)
Perlindungan Kasalametan: Schneider (merk Perancis)

 

 

 Automatic No dust Broom Machine for making broom     Automatic No dust Broom Machine for making broom

 

 

 Automatic No dust Broom Machine for making broomAutomatic No dust Broom Machine for making broom

 

 

Automatic No dust Broom Machine for making broomAutomatic No dust Broom Machine for making broom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese