Produk
VR
  • Rincian produk

Kalayan taun-taun pangwangunan, MEIXIN nempatan posisi anu penting dina industri Mesin Pembuat Sikat ayeuna. Kami salawasna sasuai ketat jeung standar kualitas internasional jeung sistem manajemen kualitas, sagemblengna mastikeun kualitas produk. Éropa Hotsale Cnc 3 Axis 1 Pangeboran Jeung 1 Tufting Maquinas Para Fabricar Escobas Sikat Nyieun Mesin nyaeta kualitasna alus sarta harga sedeng, jadi Anjeun bisa meuli kalawan kapercayaan. Tujuanana kami nyaéta pikeun ngaleuwihan ekspektasi kualitas konsumén urang. Komitmen ieu dimimitian ku manajemén tingkat luhur sareng ngalegaan ka sakumna perusahaan. Ieu tiasa dihontal ku inovasi, kaunggulan téknis, sareng perbaikan kontinyu. Ku cara kieu, JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED pageuh yakin yén urang bakal nyugemakeun kaperluan tumuwuh unggal customer.

Aplikasinyieun sikatKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi4-6 liang / detikKelas OtomatisOtomatis
Video kaluar-inspeksiDisadiakeunLaporan Test MesinHenteu sayogi
Jenis pamasaranProduk BiasaGaransi komponén inti1 Taun
Komponén IntiPLC, Mesin, MotorTempat AsalnaGuangdong, Cina
Ngaran BrandMeixinVoltaseuAC 380V/220V
Beurat2000Garansi1 Taun
Industri lumakuPabrik Pabrik, Sikat & Sapu Industri ManufakturLokasi ShowroomLain
SertifikasiSertipikat Paténjasa sanggeus jualan permanénrojongan
Tipe SikatDasar sikat nganggo atanapi tanpa liang

FAQ
Q1: Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang? A1: Ieu mangrupakeun perusahaan komprehensif terpadu kalayan R& D, manufaktur, instalasi, jualan na jasa.
Q2: Naon produk utama anjeun? A2:Urang museurkeun kana sagala jinis rumah tangga jeung industri brushes beberesih nyieun mesin, misalna sakumaha mesin nyieun sapu, mesin sikat toilét, jsb.
Q3: Dupi anjeun gaduh R& tim D? A3: Sumuhun, urang boga. Kalayan téknologi kelas munggaran sareng langkung ti 20 taun’ pangalaman, urang Sunda& Tim D mingpin industri.
Q4: Dimana pabrik anjeun? A4:pabrik urang aya di Jiangmen, Cina, deukeut Guangzhou.
Q5: Naon MOQ? A5: MOQ hiji set unggal jenis.
Q6: Naon istilah dagang? A6:EXW Jiangmen, Cina / FOB Jiangmen, Cina
Q7: Kumaha upami istilah pamayaran? A7: Istilah pembayaran nyaéta T / T.
Q8: What is the lead time? A8:Éta ngeunaan 35-60 poé sanggeus deposit narima.
Q9: Naon bungkusan pikeun kiriman? A9:Bungkusanna nganggo pilem, pigura beusi sareng kotak kayu.
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese