Industrial Sikat Nyieun Mesin
VR
  • Rincian produk

Kalayan bantosan teknisi sareng pagawe kami, JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED tungtungna ngembangkeun produk anu dijamin kualitas. Produk disebut kaayaan anyar ngaropéa 2 Axis 2 pangeboran 1 Tufting Industrial Roller Sikat Nyieun Mesin Bisa Ngadamel Sikat beberesih Industrial. Kaayaan Anyar Disesuaikeun 2 Axis 2 Pangeboran 1 Tufting Industrial Roller Sikat Nyieun Mesin Bisa Ngadamel Sikat Pembersih Industri geus nyieun breakthroughs téhnologis hébat sabab teknisi mindeng ngayakeun latihan jeung bursa teknis pikeun ngaronjatkeun kaahlian profésional. Ka hareupna, JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED bakal ngandelkeun kamampuan R&D anu kuat pikeun ngapdet sareng ngulang produk asli, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan produk kualitas anu langkung saé. Henteu ngan éta, pausahaan ogé bakal uphold konsép layanan pikeun Ngaronjatkeun jasa jeung narékahan pikeun nyadiakeun layanan nu ngaleuwihan ekspektasi customer.

Aplikasinyieun sikat rollerKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi4 ~ 6 liang / detikKelas OtomatisOtomatis
Tempat AsalnaGuangdong, CinaNgaran BrandMeixin
Voltaseu220/380 VKakuatan1,5 KW
Ukuran (L * W * H)1500 * 1100 * 1800mmBeurat900 KG
Garansi1 TaunSaatos-penjualan Service DisayogikeunInsinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeri
SertifikasiCE

kaayaan anyar ngaropéa 2 sumbu 2 pangeboran 1 tufting industri roller sikat mesin nyieun bisa nyieun sikat beberesih industri

Katerangan: 
ModélMX-2ADT002
NO. tina sumbu2 sumbu
Jumlah sirah2 pangeboran jeung 1 tufting 
AplikasiSikat gilinding
Bahan dasar sikatPlastik, kai
Bahan filaménPP, PET, Nilon, serat tutuwuhan bulu sato jsb.
Ukuran fixture kapang300 * 50 mm
Diaméter liang 4~6 mm
Panjang filamén (di luar liang)15~400mm
Warna Sikat Filamén2 kelir
Parameter: 
Pangeboran sarta tufting Speed4 ~ 6 liang / detik.
tegangan kakuatan, frékuénsi220/380v, 50/60HZ  (pilihan customer)
kakuatan motor utama1,5kw
Input Sumber Udara0.4 ~ 0.5Mpa
Ukuran parabot1200 * 1100 * 1800mm
Beurat900 kg

New condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brushNew condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brushNew condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brushNew condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brushNew condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brushNew condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brushNew condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brushNew condition customized 2 axis 2 drilling 1 tufting industrial roller brush making machine can make industrial cleaning brush

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese