Mesin Sikat Industri
VR
  • Rincian produk

Kaayaan Anyar High Cekap 5 Axis 2 pangeboran 1 Tufting Disc Sikat Nyieun Mesin Pikeun Jalan Sweeping Sikat / Industri Sikat Disc ieu taliti dirancang ku désainer terampil. Diprosés ku karajinan elaborate, penampilan Kondisi Anyar High Cekap 5 Axis 2 pangeboran 1 Tufting Disc Sikat Nyieun Mesin Pikeun Jalan Sweeping Sikat / Industri Sikat Disc téh vivid. Dipaké dina Mesin Sikat Nyieun, Kaayaan Anyar High Cekap 5 Axis 2 Pangeboran 1 Tufting Disc Sikat Nyieun Mesin Pikeun Jalan Sweeping Sikat / Industri Disc Brushhas prospek aplikasi ngajangjikeun.

Aplikasinyieun sikat discKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi4 ~ 6 liang / detikKelas OtomatisOtomatis
Video kaluar-inspeksiDisadiakeunLaporan Test MesinHenteu sayogi
Jenis pamasaranProduk BiasaGaransi komponén inti1 Taun
Komponén IntiPLC, MotorTempat AsalnaGuangdong, Cina
Ngaran BrandMeixinVoltaseu220/380 V
Kakuatan2,5 KWUkuran (L * W * H)2200 * 1500 * 1800mm
Beurat1200Garansi1 Taun
Industri lumakuPabrik PabrikLokasi Showroomséjén
Saatos-penjualan Service DisayogikeunInsinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeriSertifikasiCE


kaayaan anyar efisien tinggi 5 sumbu 2 pangeboran 1 tufting disc sikat nyieun mesin keur jalan sweeping sikat / sikat disc industri

Katerangan: 
ModélMX-5ADT002
NO. tina sumbu5 sumbu
Jumlah sirah2 pangeboran sareng 1 tufting 
AplikasiSikat disc
jenis sikatDisaluyukeun
Bahan dasar sikatPlastik, kai
Bahan filaménPP, PET, Nilon, serat tutuwuhan bulu sato jsb.
Diaméter piringan ≤500mm; 600~800mm
Diaméter liang 4~6 mm
Panjang filamén (di luar liang)20 ~ 110 mm
Warna Sikat Filamén2 kelir
Parameter: 
Pangeboran sarta tufting Speed4 ~ 6 liang / detik.
tegangan kakuatan, frékuénsi220/380v, 50/60HZ  (pilihan customer)
kakuatan motor utama2,5kw
Input Sumber Udara0.4 ~ 0.5Mpa
Ukuran parabot2200 * 1500 * 1800mm
Beurat1200 kg

New condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brushNew condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brushNew condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brushNew condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brushNew condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brushNew condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brushNew condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brushNew condition high efficient 5 axis 2 drilling 1 tufting disc brush making machine for road sweeping brush/industrial disc brush

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese