VR
  • Rincian produk

JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED gaduh seueur taun pangalaman anu beunghar dina manufaktur Otomatis Speed ​​High 3 Axis 1 Tufting Fan Bentuk Sikat Sikat Nyieun Mesin. Kami Otomatis High Speed ​​3 Axis 1 Tufting Fan Bentuk Sikat Sikat Nyieun Mesin bahan baku murni tur kualitas luhur nyadiakeun hasil pangalusna sarta rojongan panjang sapanjang pamakéan Anjeun. Ka hareupna, JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED bakal terus ngenalkeun bakat luar biasa sareng diajar téknologi canggih, meunang inisiatif dina kompetisi pasar, sareng mupus halangan jalan pikeun ngahontal tujuan janten perusahaan kelas dunya.

AplikasiNgadamel SikatKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi4 ~ 6 liang / detikKelas OtomatisOtomatis
Video kaluar-inspeksiDisadiakeunLaporan Test MesinHenteu sayogi
Jenis pamasaranProduk BiasaGaransi komponén inti1 Taun
Komponén IntiPLC, Mesin, MotorTempat AsalnaGuangdong, Cina
Ngaran BrandMeixinVoltaseu220/380 V
Kakuatan0,75 KWUkuran (L * W * H)1300 * 1200 * 1700mm
Beurat800Garansi1 Taun
Industri lumakuPabrik PabrikLokasi Showroomséjén
Saatos-penjualan Service DisayogikeunInsinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeriFungsinyieun sikat jeung sapu
SertifikasiCE

Katerangan:  
Modél MX-3AT001
NO. tina sumbu 3 sumbu
Jumlah sirah 1 ucup 
Aplikasi  Sikat siling bentuk kipas
jenis sikat Dasar sikat datar kalayan liang
Bahan dasar sikat Plastik, kai
Bahan filamén PP, PET, Nilon, serat tutuwuhan bulu sato jsb.
Ukuran fixture kapang 300 * 50 mm
Diaméter liang  4~6 mm
Panjang filamén (di luar liang) 50~110mm/ 150 ~ 200 mm
Warna Sikat Filamén 2 kelir
Parameter:  
tufting Speed 4 ~ 6 liang / detik.
tegangan kakuatan, frékuénsi 220/380v , 50/60HZ  (pilihan customer)
kakuatan motor utama 0,75 kw
Input Sumber Udara 0.4 ~ 0.5Mpa
Ukuran parabot 1300 * 1200 * 1700mm
Beurat 800 kg
Bagian listrik:  
Sistem Kontrol (PLC) MEIXIN Vérsi Cina jeung Inggris
Layar cabak MEIXIN Vérsi Cina jeung Inggris
Motor utama  SNMA 
Servo motor Maxsine 
Relay  IDEC (Janpan)
Variabel-Frékuénsi DELTA (Taiwan)
Perlindungan Kasalametan: Schneider (merek Perancis)

 

Automatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machineAutomatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machineAutomatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machineAutomatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machineAutomatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machineAutomatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machineAutomatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machineAutomatic high speed 3 axis 1 tufting fan shape ceiling brush making machine

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese