Produk
VR
  • Rincian produk

Sapu Nyieun Mesin High Cekap 2 Axis Datar Sikat Nyieun Mesin Lantai beberesih Mesin Sapu Nyieun Sweeping Br pausahaan méakkeun jadi loba waktu datang nepi ka rupa-rupa produk pikeun ngahontal sagala rupa kaperluan konsumen. Kualitas Mesin Sapu Ngadamel Efisien Tinggi 2 Axis Datar Sikat Nyiptakeun Mesin Ngabersihan Lantai Mesin Sapu Ngadamel Sweeping Br aya dina tingkat anu unggul dina industri sareng teu tiasa dipisahkeun tina kerja keras sareng inovasi tanaga téknis anu luar biasa. Kalayan pamahaman komprehensif ngeunaan sistem manajemen perusahaan, karyawan urang tiasa langkung ngawujudkeun tugasna, anu nyumbang kana manufaktur efisiensi anu langkung luhur sareng jasa anu langkung profésional. Tujuan kami nyaéta janten perusahaan anu unggul dina pasar global.

Aplikasinyieun sikat / sapuKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi4-6 liang / detikKelas OtomatisOtomatis
Video kaluar-inspeksiDisadiakeunLaporan Test MesinHenteu sayogi
Jenis pamasaranProduk BiasaGaransi komponén inti1 Taun
Komponén IntiPLC, Mesin, MotorTempat AsalGuangdong, Cina
Ngaran BrandMeixinVoltaseu220/380 V
Kakuatan2 KWUkuran (L * W * H)1400 * 1000 * 1650mm
Beurat400Garansi1 Taun
Industri lumakuPabrik Pabrik, LainLokasi ShowroomLain
SertifikasiCE, sertipikat Patén, jsbNgaran Produkmesin nyieun sapu
Fungsi2 sumbu tuftingPamakéansikat / nyieun sapu
Kecap koncimesin nyieun sikatNgaranHigh Speed ​​Sikat Nyieun Mesin
Sistim kontrolPLC (Sistem Kontrol CNC)palayananJasa saatos penjualan, jasa one stop
OEM & ODMNgarojongSaatos-penjualan Service DisayogikeunInsinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeri

Katerangan Produk
Mesin sikat-nyieun kami seueur dianggo dina sagala rupa industri, kalebet beberesih rumah tangga, produksi industri, sareng seueur deui.
produk urang utamana loba dipaké dina sagala jinis brushes:
sapu (plastik jeung kai) sikat beberesih, sikat huntu listrik, sikat huntu perjalanan, sikat kosmetik, sikat Polandia kuku, sikat roller industri, sikat strip, sikat disc buleud, sikat cuci piring, sisir, sikat urut, sikat kai, sikat barbecue jeung saterusna .
Urang ogé ngahasilkeun mesin sikat nyieun handap,
sareng di handap aya sababaraha tampilan produk rengse

Nyarankeun Produk
Wilujeng sumping di klik pikeun nempo pabrik di handap
VR
Bubuka parusahaan
Prosés Produksi
Poto Palanggan
Bungkusan& Balanja
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese