Produk
VR
  • Rincian produk

Anu anjeun nyaksian di dieu nyaéta mesin sikat Toilet anu saé, Mesin sikat sapu, Henteu aya mesin lebu tina JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED.Dipiharep éta bakal mingpin tren industri. Otomatis 5 Axis Sapu Sikat Mesin Tufting 2 Pangeboran Jeung 1 Tufting Plastik Sapu Nyieun Mesin Pikeun Nyieun Brooms Sikat bisa mantuan pausahaan nangtung kaluar dina lingkungan fiercely kalapa jeung jadi pamingpin industri dina hiji swoop murag. JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO.,LIMITED geus salawasna advocated konsép bisnis customer-centric, dimaksudkeun pikeun nyadiakeun konsumén jeung jasa husus, standarisasi, sarta diversified. Kami museurkeun kana pamekaran téknologi sareng ngarepkeun sababaraha inovasi anu didukung ku kakuatan téknis anu kuat.

Aplikasinyieun sikat / sapuKaayaanAnyar
Kapasitas Produksi4-6 liang / detikKelas OtomatisOtomatis
Video kaluar-inspeksiDisadiakeunLaporan Test MesinHenteu sayogi
Jenis pamasaranProduk BiasaGaransi komponén inti1 Taun
Komponén IntiPLC, Mesin, MotorTempat AsalnaGuangdong, Cina
Ngaran BrandMeixin, MeixinVoltaseu220/380 V
Kakuatan2 KWBeurat1800
Garansi1 TaunIndustri lumakuPabrik Pabrik, Lain
Lokasi ShowroomLainSaatos-penjualan Service DisayogikeunInsinyur sayogi pikeun ngalayanan mesin di luar negeri
SertifikasiCENgaran Produkmesin nyieun sapu
Fungsi5 sumbu 2 pangeboran sarta 1 tuftingPamakéansikat / nyieun sapu
Sistim kontrolPLC (Sistem Kontrol CNC ADTECH)Axis5 Axis
TipeCNC Otomatis Sapu Sikat Tufting


Katerangan Produk
Mesin sikat-nyieun kami seueur dianggo dina sagala rupa industri, kalebet beberesih rumah tangga, produksi industri, sareng seueur deui.
produk urang utamana loba dipaké dina sagala jinis brushes:
sapu (plastik jeung kai) sikat beberesih, sikat huntu listrik, sikat huntu perjalanan, sikat kosmetik, sikat Polandia kuku, industri roller sikat, strip sikat, buleud disc sikat, piring cuci sikat, sisir, urut sikat, sikat kai, sikat barbecue jeung saterusna .
Urang ogé ngahasilkeun mesin sikat nyieun handap,
sareng di handap aya sababaraha tampilan produk rengse

Nyarankeun Produk
Wilujeng sumping di klik pikeun nempo pabrik di handap
VR
Bubuka parusahaan
Prosés Produksi
Poto Palanggan
Bungkusan& Balanja
Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim patarosan anjeun

taros Kami

HUBUNGI KAMI

Hal kahiji anu urang laksanakeun nyaéta rapat sareng klien kami sareng ngobrolkeun tujuanana dina proyék anu bakal datang.
Salila rapat ieu, ngarasa Luncat pikeun komunikasi ideu anjeun sareng naroskeun seueur patarosan.

Dianjurkeun

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
Afrikaans
አማርኛ
العربية
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Deutsch
Ελληνικά
English
Esperanto
Español
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
français
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
italiano
עִברִית
日本語
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
한국어
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Português
Română
русский
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
简体中文
繁體中文
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese