Fokus dina Mesin Sikat Speed ​​Speed ​​Highized ti saprak 2003.

Bahasa
Produk
Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
3 Mesin Axis Hockey Sikat Nyusun Mesin

3 Mesin Axis Hockey Sikat Nyusun Mesin

Fix FMX ngamungkinkeun gancang ngarobah pikeun produksi tikét newbrush.
2020/01/03
4 Mesin Tilét Beresih Axis Sikat

4 Mesin Tilét Beresih Axis Sikat

Kalayan hiji sirah duka, mandiri 4 gerak sumbu, éta dipaké pikeun sikat toilet leutik, anu sanésna.
2020/01/03
2 Mesin Tufting Sapu Axis

2 Mesin Tufting Sapu Axis

Baju Sikat Sareng hiji sirah panipian, bebas gerak sumbu 2, éta dipaké pikeun mesin sikat rata-rata.
2020/01/03
5 Axis sareng 1 Tufting Mesin Sikat

5 Axis sareng 1 Tufting Mesin Sikat

Kualitas paling saé 5 sumbu 3 kepala 2 pangeboran sareng mesin sikat 1tufting pikeun sikat jamban.
2020/01/03
SERVICE
Ladenan kustomisasi pikeun syarat bisnis anu unik atanapi nangtang.
Urang bakal numutkeun conto nasabah pikeun ngarancang mesinna .kami bakal nyandak ukuran ukuran sapu anu béda. Ukuran sapu standar: 400 * 60mm. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun ukuran anu langkung ageung atanapi sababaraha sapu khusus, kami bakal resep make.

Utamana, pikeun sikat roller
& Mesin sikat cakram, sikat sapertos kieu biasana dianggo dina industri pikeun bédana ukuran bédana mesin. éta mangrupikeun alesan anu kedah diperyogikeun.
1. Pertanyaan: Pelanggan nyarioskeun syarat anu dipikahoyong sareng patuh.
2. Desain: Tim desain na dibutuhkeun ti ngawitan hiji proyek pikeun mastikeun produk anu dirarancang khusus anu cocog pikeun kabutuhan klien.
3. Manajemén Kualitas: Kanggo nyayogikeun produk anu berkualitas luhur, kami ngajaga anu efektif& Sistem Manajemén Berkualit
4. Produksi Massa: Sakali prototipe parantos disahkeun pikeun desain dina hal wangun, fungsi, sareng paménta, produksi nyaéta tahap salajengna.
5. Urang tiasa nyusun angkutan kanggo pesenan - naha ngalangkungan jasa intermodal kami, supplier sanés atanapi kombinasi sadu.
Kasus
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang. Tapi urang henteu mung ngarendam kana fitur khusus séktor; urang ogé neuleuman jero ngeunaan patarosan sapertos: "Naon anu matak konsumén pikeun konsumén urang?" "Kumaha carana urang nyababkeun kahayang mésér ahir konsumén?" Ieu naon anu bakal urang lakukeun sareng anjeun. Ieu kumaha urang ngajantenkeun proyék anjeun kana proyék kami.
MACA DEUI
Basis kayu Mesin Flat sikat Mesin anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-18

Basis kayu Mesin Flat sikat Mesin anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-18

Dasar kayu, Tepi Beungeut, Nurut kana syarat Pelanggan anu aya di luar liang.
2020/01/03
India phool jhadu mesin nyieun sapu - CNC teu aya sapu lebu MAKING MACINE

India phool jhadu mesin nyieun sapu - CNC teu aya sapu lebu MAKING MACINE

pabrik kami JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MACHINERY CO., LIMITED anu ngahususkeun dina pembuangan sapu sareng sikat. Kami mangrupikeun pabrik téknologi tinggi sareng gaduh pangalaman anu saé dina garis ieu anu tos 30 taun. Anjeun tiasa ngahontal nami produk kami.    Sapertos sapertos mesin lebu.   Mesin Otomatis Henteu Sapu Bulu. Mesin Otomatis Pisan Phool Jhadu Mesin Nyapu Sapu. India phool jhadu mesin nyieun sapu - CNC teu aya sapu lebu MAKING MACINE.  
2020/01/03
Mesin Kawat baja pikeun sikat Flat dilakukeun ku pabrik MEIXIN PZ-03

Mesin Kawat baja pikeun sikat Flat dilakukeun ku pabrik MEIXIN PZ-03

Fix FMX ngamungkinkeun gancang ngarobah pikeun produksi tufted sikat anyar. Ieu bising low 3 sumbu cnc mesin FAN BROOM kanggo damel sikat nganggo 2 grippers.
2020/01/03
Mesin sikat roda anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-02

Mesin sikat roda anu dilakukeun ku MEIXIN pabrik PZ-02

Pabrik kami khusus dina ngahasilkeun 2 to 5 sumbu tunggal (ganda) mesin sikat warna, mesin tufting CNC, mesin pemfokeran sareng mesin, CNC pengeboran sareng mesin gabungan, mesin pemotong pelengkap, mesin pemangkas lapisan, mesin pemotong lapisan. loba dipaké dina sagala jinis sikat, contona: sapu (plastik sareng kai) sikat beberesih, sikat huntu listrik, sikat huntu, sikat kosmetik, sikat paku industri, sikat industri industri, sikat jalur, sikat disc buleud, sikat cuci piring, sisir , sikat kai jeung saterusna.
2020/01/03
TENTANG KAMI
Kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi pikeun produk kami tina segi kualitas
JIANGMEN MEIXIN COMB BRUSH MAKING FIKTOR MACHINE, Kusabab taun 2003, perusahaan kami utamana manufaktur rumah tangga 2-5axis sareng mesin sapu industri, mesin pemangkin, sareng mesin gendera, mesin motong pneumatik. Éta dipaké pikeun ngahasilkeun seueur jinis sikat rumah tangga. Sapertos, sikat tandas, sapu, sikat hoki, sikat rambut, sikat botol sagala bentuk sikat. Pikeun sikat industri sapertos: Sikat roda, sikat disc pikeun jalan, sareng bentuk sikat séjén.
Salila sababaraha taun katukang, prioritas nomer 1 urang parantos dijantenkeun palanggan sareng nasabah pelanggan. Urang parantos kalaksanakeun sareng ngangkat tingkat-kualitas kualitas sareng narékahan pikeun ngatur sistem manajemén kualitas sareng jaminan kualitas. Salajengna, perusahaan kami parantos ngahontal produk sertifikasi patén sareng sertifikasi CE.
Hubungan sareng kami
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese