China Big disc sikat nggawe mesin 5Axis manufaktur-MEIXIN

KIRIM INQUIRY SAIKI
  • Jeneng merek

  • Meixin

  • kahanan

  • anyar

  • Aplikasi

  • kanggo nggawe sapu

  • Kelas otomatis

  • otomatis

  • Kapasitas Produksi

  • 2500 Piece / 10 Jam

  • Panggonan Asal

  • Provinsi Guangdong, China (Daratan)

  • Nomer Model

  • MX308

  • Tegangan

  • 220-380V

  • Daya (W)

  • 1000W

  • Ukuran (L * W * H)

  • 2.5*1.4*1.98M

  • Bobot

  • 1000kg

  • Sertifikasi

  • Sertifikat Paten

  • Garansi

  • Setaun

  • pambayaran

  • L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, pembayaran awis kanggo pesenan offline.

  • Metode transaksi

  • EXW, FOB, DDP, CIF, CFR

  • Wektu Pangiriman

  • Ing 45 dina sawise nampa simpenan.

  • Kapabilitas Pasokan

  • 300sets / saben taun


KIRIM INQUIRY SAIKI
Kirimake priksaan sampeyan


China Big disc sikat nggawe mesin 5Axis manufaktur-MEIXIN

MEIXIN diprodhuksi ing sistem manajemen modern.

5Axis 1 pengeboran 1 mesin tufting. Dawane filamen 300mm.

1.Product Description: Low gangguan nggawe sikat mesin tufting, iku digunakake kanggo nggawe langit-langit sapu, iku dodolan panas ing India, Pakistan lan ing

2. Spesifikasi



SPESIFIKASI FOR 5 AXIS Sikat jamban 2 pengeboran lan 1 MESIN TUFTING


TRAVEL OF AXIS

X AXIS

MM

250

Y AXIS

MM

200

Z AXIS

DEGREE

100°

B AIX

DEGREE

360°


A AXIS

MM

200


Paramèter kinerja utama

DIA saka bolongan

MM

4-7

LENGTH FILAMENT

MM

30-120

DIA OF FILAMENT

MM

0.25-1

KOTAK SERAT

2 KOTAK SERAT



BAHAN FILAMEN

PP, PET, NYLON, SOON

METHED TUFTING

KABEL ROUND / STYPE WIRE

KABEL FLAT / KABEL jangkar

PRODUKTIVITAS

2000PCS / 10 JAM

KECEPATAN

LUBANG / SEK

5-8


Sistem kontrol

PLC

INCH

6.5

VOLTAGE

V

220 Utawa 380

DAYA

W

1000

Karakteristik teknis


a.diinstal karo siji sirah motor tufting, Processing kacepetan dhuwur, volume dhuwur, biaya efektif

b.mesin iki bisa ngasilake macem-macem sikat utawa sapu sing beda-beda sudut ngisi, kanthi ngganti platform tartamtu

c. filamen dening: kuku bunder utawa kuku rata

d. Sistem Kontrol PLC lan Panel Tutul Manungsa-Mesin, tampilan Cina lan Inggris, gampang dingerteni.

e.allow kanggo nyimpen minangka 2000 prosedur lan gampang kanggo nggawe model anyar

f. Nganggo bagean lan suku cadang minangka desain standar kanggo nyuda katergantungan teknologi mekanik rambut

mesin g.our bisa gawé salah siji werna loro werna utawa telung werna sikat


Fitur Utama


 a. Perlengkapan FMX ngidini owah-owahan cepet kanggo produksi sikat anyar. Mesin 3 sumbu cnc FAN BROOM sing sithik iki kanggo nggawe sikat nganggo 2 grippers

 b.Ngadopsi komponen merek terkenal ing donya ing bagean pneumatik, bagean listrik lan bagean operasi.

 c. Independent 3 aix gerakan, cocog kanggo sembarang kayu utawa plastik sikat Ngalahake tufting.

 d. Mlaku kanthi otomatisasi lan intelektualisasi sing dhuwur, ora ana polusi

 mesin cnc 3 sumbu iki kanggo nggawe sikat stabil lan kurang gangguan.

 umur dawa, mesin sikat manawa konfirmasi 100% sadurunge dikirim.


Meixin-5 Axis 2 Drilling And 1 Tufting Broom Macking Machine Mx308


Meixin-5 Axis 2 Drilling And 1 Tufting Broom Macking Machine Mx308-1


Telpon:
+86-13380990783
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan