Fokus ing Mesin Sikat Kacepetan Cepet Selaras wiwit taun 2003.
Basa

China Big disc brush making machine 5Axis produsen-MEIXIN

  • Jeneng Merek

  • Meixin

  • Kahanan

  • Anyar

  • Lamaran

  • kanggo nggawe sapu

  • Kelas Otomatis

  • Otomatis

  • Kapasitas Produksi

  • 2500Biji / 10 Jam

  • Papan Asal

  • Provinsi Guangdong, China (Daratan)

  • Nomer Model

  • MX308

  • Tegangan

  • 220-380V

  • Daya (W)

  • 1000W

  • Ukuran (L * W * H)

  • 2,5 * 1,4 * 1,98M

  • Bobot

  • 1000kgs

  • Sertifikasi

  • Sertifikat Paten

  • Jaminan

  • Setahun

  • Bayaran

  • L / C, D / A, D / P, T / T, Western Union, MoneyGram, pembayaran awis kanggo pesenan offline.

  • Cara transaksi

  • EXW, FOB, DDP, CIF, CFR

  • Wektu Pangiriman

  • Sajrone 45 dina sawise nampa setoran.

  • Kemampuan Pasokan

  • 300set / saben taun


KIRIM INQUIRY SAIKI


China Big disc brush making machine 5Axis produsen-MEIXIN

MEIXIN diproduksi miturut sistem manajemen modern.

5Axis 1drilling 1 mesin tufting. Panjang filamen 300mm.

1. Deskripsi Produk: Mesin tufting sikat sing nggawe swara, digunakake kanggo nggawe sapu langit-langit, penjualan panas ing India, Pakistan lan liya-liyane

2.Spesifikasi



SPESIFIKASI UNTUK 5 AKSIS Sikat TOILET 2 MESIN DORI DAN 1 MESIN TUFTING


TRAVEL AXIS

X AXIS

MM

250

Y AXIS

MM

200

Z AXIS

Ijazah

100 °

B AIXS

Ijazah

360 °


AXIS

MM

200


Parameter kinerja utama

DIA saka bolongan

MM

4-7

PANAMBANG FILAMEN

MM

30-120

DIA FILAMEN

MM

0,25-1

KOTAK SERAT

2 KOTAK SERAT



MATERI FILAMEN

PP, PET, NYLON, LAN SAJI

METHE NGAPAK

KULIT ROUND / STYPE WIRE

KAIRAN FLAT / KAYU ANCHOR

PRODUKTIFITAS

2000PCS / 10JAM

SPEED

LEMBAGA / SEK

5-8


Sistem pengontrol

PLC

INCH

6.5

VOLTAGE

V

220 UTAWA 380

Kuwasane

W

1000

Karakteristik teknis


a. diinstal kanthi siji kepala motor tufting, ngolah kacepetan kanthi cepet, volume dhuwur, lan hemat biaya

b. mesin iki bisa ngasilake macem-macem jinis sikat utawa sapu sing beda-beda kanggo ngisi, kanthi ngganti platform tartamtu

c. filamen dening: kuku bunder utawa kuku sing rata

d. PLC lan Sistem Kontrol Panel Sentuh Man-Machine, tampilan Cina lan Inggris, gampang dingerteni.

e. ngidini nyimpen minangka prosedur 2000 lan gampang digawe model anyar

f. Suku cadang lan suku cadang minangka desain standar kanggo nyuda katergantungan teknologi mekanik rambut

g. mesin kita bisa ngasilake siji warna rong warna utawa telung warna sikat


Fitur Utama


 a. Perlengkapan FMX ngidini pangowahan cepet kanggo sikat sikat anyar. Mesin sumbu cnc cnc FAN BROOM low noise 3 iki kanggo nggawe sikat nganggo 2 grip

 b. Ngadopsi komponen merek canggih sing misuwur ing jagad pneumatik, bagean listrik lan bagean operasi.

 c. gerakan 3 Aix sing ora gumantung, cocok kanggo sikat kayu utawa plastik sing bisa ditangani.

 d. Mlaku ing otomatisasi lan intelektualisasi dhuwur, ora ana polusi

 e. Mesin cnc sumbu 3 iki kanggo nggawe sikat stabil lan kurang swara.

 f. umur dawa, mesin sikat mesthekake konfirmasi 100% sadurunge dikirim.


Meixin-5 Axis 2 Drilling And 1 Tufting Broom Macking Machine Mx308


Meixin-5 Axis 2 Drilling And 1 Tufting Broom Macking Machine Mx308-1


Telpon:
+86-13380990783
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa