Fokus ing Mesin Sikat Kacepetan Cepet Selaras wiwit taun 2003.
Basa
3 Sumbu Hockey Brush Making Machine

3 Sumbu Hockey Brush Making Machine

Kita bakal milih utawa ngatur macem-macem mesin sikat kanggo sampeyan miturut jinis produk. Kita wis ngasilake mesin sikat lan sapu industri 2-5axis sajrone 17+ taun.

KONTAK KAMI
KIRIM INQUIRY SAIKI

Telpon:

+86-13380990783

Pabrik kami khusus ngasilake 2 nganti 5 sumbu warna tunggal (dobel)mesin sikat, Mesin tufting cnc, mesin tufting lan bor pengeboran cnc, mesin kombinasi pengeboran dan tufting cnc, mesin pemangkasan filamen, filamen  mesin pemotong. Produk utamane digunakake ing macem-macem sikat, kayata: sikat sapu (plastik lan kayu), sikat sikat listrik, sikat sikat gigi, sikat kosmetik, sikat cat kuku, sikat roller industri, sikat strip, sikat disk bulat , sikat cuci piring, sisir, sikat kayu lan sapanunggalane.


Fitur Khusus:

1. Jadwal FMX ngidini pangowahan cepet kanggo sikat sikat anyar. Mesin iki nganggo 2 grip.

2. Gerakan 3 aix independen, cocok kanggo sikat hokey plastik kanggo nangani tufting.

3. mesin iki kanthi desain anyar. Gampang digunakake.
4. kacepetan dhuwur, bisa udakara 2000 pcs / 10 jam.

A / merek motor ing mesin kasebut 

1. Inverter delta, motor servo Panasonic.   

2. Cara pandhuan sekrup bola Taiwan Taiwan lan HIWIN Taiwan.

3. Piranti listrik listrik voltase kurang.     

4.JAPAN TUTUP KANGGO MBAYU.

5.Motor rem Jerman SENLIMA.              

6. Controller ATECH SHENZHEN.


Fitur B / Controller:

1. diwenehake karo input data manual uga mulang ing metode input data.

2. operasi otomatis utawa langkah.

3. kacepetan saka tufting kontrol dening inverter kanggo macem-macem nyetel kacepetan.

4. mode tes kanggo nyoba mesin yen fungsi kanthi bener.

5. nyunting fitur, mbusak utawa nyalin.

6. Tes kerja utawa posisi normal. 

7. nggawe alarm tekanan gedhe banget.

8. kacepetan produksi bisa diatur.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa