3 Axis Single Hockey Brush Nggawe Machine

3 Axis Single Hockey Brush Nggawe Machine

Kita bakal milih utawa ngatur mesin nggawe sikat sing beda kanggo sampeyan miturut jinis produk sampeyan. Kita wis nggawe 2-5axis kluwarga lan industri sikat lan mesin sapu kanggo 17+ taun.

KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

+86-13380990783
Kirimake priksaan sampeyan

Pabrik kita khusus ngasilake 2 nganti 5 sumbu tunggal (pindho) warnamesin sikat, Mesin CNC tufting, CNC tufting lan mesin pengeboran, CNC ngebor lan mesin kombinasi tufting, filament trimming machine, filamen  mesin pemotong.Produk kita utamane digunakake ing kabeh jinis sikat, contone: sapu (plastik lan kayu) sikat pembersih, sikat untu listrik, sikat untu travel, sikat kosmetik, sikat cat kuku, sikat roller industri, sikat strip, sikat cakram bunder. ,sikat cuci piring,sisir,sikat kayu lan sapanunggalane.


Fitur khusus:

1. Perlengkapan FMX ngidini owah-owahan cepet kanggo produksi tufted sikat anyar. Mesin iki karo 2 grippers.

2. Independent 3 aix gerakan, cocog kanggo plastik hokey sikat nangani tufting.

3.mesin iki karo desain anyar tufting.easy operate.
4.kacepetan dhuwur, nggarap 2000 pcs / 10 jam.

A / merek motor ing mesin 

1.Delta inverter, Panasonic servo motor.   

2.Taiwan TBI werni meneng cara guide lan Taiwan HIWIN.

3.Schneider peralatan listrik kurang voltase.     

4.JEPUN TUTUP KARO BEARING.

5.Germany SENLIMA brake motor.              

6. SHENZHEN ATECH pengontrol.


B/Kontrol Fitur:

1. menehi input data manual uga mulang ing cara input data.

2. otomatis utawa langkah operasi.

3. kacepetan saka tufting dikontrol dening inverter kanggo macem-macem imbuhan kacepetan.

4. mode test kanggo mesin test yen fungsi mlaku.

5. fitur editing saka , mbusak utawa nyalin.

6. Normal digunakake utawa testing posisi. 

7. tufting weker tekanan sing berlebihan.

8. kacepetan produksi luwes.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan