Mesin Pembuat Sikat Multifungsi mbantu sampeyan nambah penghasilan lan nyuda Pengeluaran

Mesin Pembuat Sikat Multifungsi mbantu sampeyan nambah penghasilan lan nyuda Pengeluaran

Saben bos pengin investasi kurang lan entuk dhuwit luwih akeh. Saiki wektu khusus kanggo jagad iki minangka COVID-19. Kita kudu nggunakake sumber daya sing winates kanggo nggawe nilai sing luwih gedhe. Dadi, kita ngrancang mesin sikat multifungsi anyar kanggo nggawe sikat. Iku mesin tufting sikat 5Axis. Sampeyan bisa ngasilake sikat jamban, sikat hoki ganda lan sapu pembersih omah ing siji mesin.

KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI

Telpon:

+86-13380990783
Kirimake priksaan sampeyan

Mesin Pembuat Sikat Multifungsi mbantu sampeyan nambah penghasilan lan nyuda Pengeluaran.

Saben bos pengin investasi kurang lan entuk dhuwit luwih akeh. Saiki wektu khusus kanggo jagad iki minangka COVID-19. Kita kudu nggunakake sumber daya sing winates kanggo nggawe nilai sing luwih gedhe. Dadi, kita ngrancang mesin sikat multifungsi anyar kanggo nggawe sikat. Iku mesin tufting sikat 5Axis. Sampeyan bisa ngasilake sikat jamban, sikat hoki ganda lan sapu pembersih omah ing siji mesin.

MEIXIN nggarap sampeyan kabeh kanggo ningkatake karesikan kulawarga lan nglawan wabah kasebut. Sesuk sing luwih apik bakal teka.

. katrangan : Mesin Pembuat sikat 3in 1 5Axis

.Kaluwihan:                                                  

1. kacepetan dhuwur lan gampang kanggo operate.

2. Digunakake sacara wiyar ing manufaktur sikat saka macem-macem industri.

3. Rong jinis kontrol: PLC layar tutul lan pengontrol tombol push.

4. Bisa ngowahi lan nyimpen atusan program.

5. Long nggunakake urip: bisa 24 jam non-stop karya.

6. kekiatan nemen lan kinerja dhuwur.

7. Suku cadang asli: wektu timbal cepet lan rega pabrik.

8. Garansi setaun. Pengajaran lan layanan video online.

 

Parameter:

Jumlah sirah

3 jinis kanggo milih (1 tufting, 1 drilling 1 tufting, 2 drilling 1 tufting

Aplikasi

warata, hoki, sikat bunder.

Bahan filamen

PP, PET, Nylon, serat tanduran rambut kewan lsp.

Dhiameter bolongan

3,5-6 mm

Dawane filamen (njaba bolongan)

50~100mm/120~150mm

Warna Sikat Filamen

2 werna

tufting Speed

4 ~ 6 bolongan / sec.

Tegangan daya, frekuensi

220V, 50HZ 

Daya motor utama

1,5 kw kanggo 4 kw

Ukuran peralatan

1600 * 1200 * 2200 mm (ukuran bakal beda kanggo macem-macem sikat)

Bobot

900kg~1250kg

Sistem Kontrol (PLC)

MEIXIN versi Cina lan Inggris




IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Pilih basa liyane
Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ العربية العربية Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά English English Esperanto Esperanto Español Español Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi français français Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska italiano italiano עִברִית עִברִית 日本語 日本語 Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ 한국어 한국어 Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Português Português Română Română русский русский سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan